Nyttårsforsett:

Dette er kjendisenes nyttårsforsetter

Tradisjonen tro har flere av landets kjendiser gjort seg opp noen tanker om hva de ønsker å fokusere på i det nye året.

KLARE MÅL: Influenser Emilie Nereng er blant dem som lager en lang liste over nyttårsforsett hvert år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
KLARE MÅL: Influenser Emilie Nereng er blant dem som lager en lang liste over nyttårsforsett hvert år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et nytt år er rett rundt hjørnet og flere er nok lettet over å legge 2020 bak seg. Det er ingen tvil om at det har vært et svært annerledes år for mange, med blant annet sosial distansering, sykdom og permitteringer som følge av pandemien.

Tradisjonen tro betyr et nytt år nye nyttårsforsetter, for trolig store deler av befolkningen.

En kjent slager er at man skal trene mer i det nye året, noe som nesten hvert år gjenspeiler seg i de stappfulle treningssentrene i januar og februar måned. Andre setter seg mål om å kutte ut uvaner eller etablere nye rutiner, når man igjen starter med nye, blanke ark.

De fleste kan nok imidlertid kjenne seg igjen i at nyttårsforsettene føles som en god idé idet man skriver dem ned, men ofte hakket verre å faktisk få til.

Dagbladet har tatt en prat med et knippe av landets kjendiser for å høre hva slags nyttårsforsetter de har laget seg for det kommende året.

Lang liste

En av dem som har laget ei lang liste med nyttårsforsetter for 2021 er influenser Emilie Nereng (25). Overfor Dagbladet forteller 25-åringen at hun lager seg en liste med nyttårsforsett hvert eneste år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer