Sacha Baron Cohen:

Dette er komikerens mange kontroverser

Sacha Baron Cohen er utnevnt som landsfiende nummer én, utskjelt og jaget for livet.

KONTROVERSIELL: Den britske skuespilleren Sacha Baron Cohen har gjort en lang rekke kontroversielle stunts de siste 20 årene. Her er han avbildet etter å ha mottatt sin Golden Globe for rollen som Borat i 2007. Foto: NTB Scanpix
KONTROVERSIELL: Den britske skuespilleren Sacha Baron Cohen har gjort en lang rekke kontroversielle stunts de siste 20 årene. Her er han avbildet etter å ha mottatt sin Golden Globe for rollen som Borat i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han har vært nær å bli både arrestert og skambanket for sine mange stunts. Kasakhstan har tidligere utnevnt ham som sin statsfiende nummer én, og hans endeløse liste av kontroversielle uttalelser og påfunn har fått filmene hans bannlyst i en rekke land.

Sacha Baron Cohen (46) har aldri gått av veien for å provosere, og politisk ukorrekthet har ofte nådd nye høyder gjennom skuespillerens mange særegne karakterer. Når han i disse dager er tilbake med tv-serien «Who Is America?», har kritikken heller ikke latt vente på seg.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer