Alice Marie Johnson:

Dette er kvinnen Kim Kardashian var i møte med Donald Trump om

- Hun har vært i fengsel i 21 år og vil dø der.

KAN REDDES AV KIM: Onsdag møtte realitystjerna Kim Kardashian Donald Trump for å diskutere saken om narkotikadømte Alice Marie Johnson, som soner en fengselsstraff på livstid. Foto: Change.org, NTB Scanpix
KAN REDDES AV KIM: Onsdag møtte realitystjerna Kim Kardashian Donald Trump for å diskutere saken om narkotikadømte Alice Marie Johnson, som soner en fengselsstraff på livstid. Foto: Change.org, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Min mor, Alice Marie Johnson, er en 63 år gammel bestemor som soner livstidsdom uten mulighet for prøveløslatelse for en førstegangs narkotikaforbrytelse uten bruk av vold. Hun har vært i fengsel i 21 år og vil dø der, med mindre president Donald Trump (71) innvilger reduksjon av straffen, har dattera til den narkotikadømte 63-åringen Alice Marie Johnson skrevet på nettsida til en underskriftskampanje.

Underskriftskampanjen, som over 250 000 personer har skrevet under på hittil, har den siste måneden skapt stort engasjement på den andre siden av Atlanteren, også for realitystjerna Kim Kardashian (37).

Ifølge Independent leste Kardashian kvinnens historie på Twitter, og tok deretter kontakt med Ivanka Trump (36), presidentens datter, som videre satte henne i kontakt med sin far og hans medrådgiver (og Ivankas mann) Jared Kushner (37).

Nå ligger skjebnen til 63-årige Johnson i hendene til Kim Kardashian og den amerikanske presidenten. Onsdag var TV-stjernen i Det hvite hus. Da ba hun Trump om å benåde den 63 år gamle kvinnen.

I ettertid skrev Trump følgende om møtet i en Twitter-melding:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer