DELER TANKER OG ERFARINGER: Cecilie Lynum, Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen har lenge vært en del av «Luksusfellen»-teamet. Ekspertene erkjenner at de mange oppdragene også kan kjennes svært tøft for dem. Da er det godt å ha hverandre, mener de. Foto: Dagbladet
DELER TANKER OG ERFARINGER: Cecilie Lynum, Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen har lenge vært en del av «Luksusfellen»-teamet. Ekspertene erkjenner at de mange oppdragene også kan kjennes svært tøft for dem. Da er det godt å ha hverandre, mener de. Foto: DagbladetVis mer

Luksusfellen:

Dette er «Luksusfellen»-ekspertenes mest krevende oppdrag: - Der og da smalt det godt

De fire ekspertene deler sine erfaringer.

Begreper som betalingsanmerkninger, inkassovarsler, gjeld og lønnstrekk er for mange synonymt med et økonomisk mareritt.

Havner man først i gjeldsknipa, fører det i mange tilfeller med seg store psykiske belastninger. Nettopp denne påkjenningen ønsker «Luksusfellen»-ekspertene å spare deltakerne for når de reiser land og strand rundt i et forsøk på å bedrive økonomisk førstehjelp.

For de mest profilerte programlederne, Hallgeir Kvadsheim (47), Cecilie Lynum (50), Silje Sandmæl (38) og Magne Gundersen (55), har realitykonseptet bydd på enorme utfordringer.

- Generelt sett ligger ikke min største frustrasjon hos deltakerne, men hos kreditorene. Det er dem jeg opplever å få størst problemer med. Deltakerne lærer seg som regel i løpet av programmet hva en ikke skal gjøre, men kreditorene er like sta hver gang, sier siviløkonom Hallgeir Kvadsheim til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn