DELER TANKER OG ERFARINGER: Cecilie Lynum, Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen har lenge vært en del av «Luksusfellen»-teamet. Ekspertene erkjenner at de mange oppdragene også kan kjennes svært tøft for dem. Da er det godt å ha hverandre, mener de. Foto: Dagbladet
DELER TANKER OG ERFARINGER: Cecilie Lynum, Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen har lenge vært en del av «Luksusfellen»-teamet. Ekspertene erkjenner at de mange oppdragene også kan kjennes svært tøft for dem. Da er det godt å ha hverandre, mener de. Foto: DagbladetVis mer

Luksusfellen:

Dette er «Luksusfellen»-ekspertenes mest krevende oppdrag: - Der og da smalt det godt

De fire ekspertene deler sine erfaringer.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Begreper som betalingsanmerkninger, inkassovarsler, gjeld og lønnstrekk er for mange synonymt med et økonomisk mareritt.

Havner man først i gjeldsknipa, fører det i mange tilfeller med seg store psykiske belastninger. Nettopp denne påkjenningen ønsker «Luksusfellen»-ekspertene å spare deltakerne for når de reiser land og strand rundt i et forsøk på å bedrive økonomisk førstehjelp.

For de mest profilerte programlederne, Hallgeir Kvadsheim (47), Cecilie Lynum (50), Silje Sandmæl (38) og Magne Gundersen (55), har realitykonseptet bydd på enorme utfordringer.

- Generelt sett ligger ikke min største frustrasjon hos deltakerne, men hos kreditorene. Det er dem jeg opplever å få størst problemer med. Deltakerne lærer seg som regel i løpet av programmet hva en ikke skal gjøre, men kreditorene er like sta hver gang, sier siviløkonom Hallgeir Kvadsheim til Dagbladet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn