Erik Hivju:

Dette er mannen bak «Farmen»-stemmen

Det er den prisbelønte skuespilleren Erik Hivju som uke etter uke loser oss gjennom «Farmen».

«FARMEN»-STEMMEN: Det er ingen hvem-som helst som har voice-over i årets «Farmen». Erik Hivju har stått på Nationaltheatret i flere tiår og har spilt i en rekke store norske filmer. Her i kommandant Birger Eriksens i Erik Poppes film, «Kongens Nei» fra 2016. Foto: NTB Scanpix.
«FARMEN»-STEMMEN: Det er ingen hvem-som helst som har voice-over i årets «Farmen». Erik Hivju har stått på Nationaltheatret i flere tiår og har spilt i en rekke store norske filmer. Her i kommandant Birger Eriksens i Erik Poppes film, «Kongens Nei» fra 2016. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Søndag får tv-seerne se den siste tvekampen finne sted på Flostaøya utenfor Arendal. I elleve uker har flere hundre tusen nordmenn hver uke fulgt livet til deltakerne på «Farmen», og har sett hvordan én etter én har måttet forlate sørlandseventyret.

Tre ganger i uka har progresjonen, intrigene og gledene på gården blitt formidlet av en stødig stemme - som mange kanskje kjenner igjen.

Den anonyme stemmen fra TV 2s realityserie om «kampen for tilværelsen», er nemlig langt fra ukjent. Bak den rungende fortellerstemmer ligger nemlig en av Norges fremste skuespillere, Erik Hivju (70).

- Tar meg på stemmen

Hivju har hatt en rekke roller på Nationaltheatret siden 1975, i tillegg til å ha en rekke roller i norske storfilmer som «Max Manus» og «Kongens Nei» på sin merittliste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer