Scott Maurstad:

Dette er mannen bak «Farmen»-stemmen

Det er stemmeskuespiller Scott Maurstad (32) som er den ukjente fortellerstemmen i «Farmen kjendis».

PÅ TV: Det er Scott Maurstad som gjemmer seg bak den ukjente fortellerstemmen i «Farmen kjendis». Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
PÅ TV: Det er Scott Maurstad som gjemmer seg bak den ukjente fortellerstemmen i «Farmen kjendis». Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I flere sesonger av «Farmen» og «Farmen kjendis» har oppturene, intrigene og progresjonene blitt formidlet av en sterk fortellerstemme. I den vanlige versjonen av «Farmen» har dette blitt presentert av en av Norges fremste skuespillere, Erik Hivju (73).

I «Farmen kjendis» har det nå kommet en ny fortellerstemme, nemlig Scott Maurstad (32).

Maurstad, som er sønn av den kjente skuespilleren Mari Maurstad (63) og musikeren Aage Kvalbein (73), er godt kjent for å formidle tekst i ulike programmer.

Maurstad, som har jobbet som stemmeskuespiller siden 1994, har hatt den norske stemmen til en rekke roller gjennom åra. Han har også regissert flere norske versjoner av filmer, blant annet for Disney, Sony og Universal.

En stor ære

Dette er Maurstads første sesong som fortellerstemme i «Farmen kjendis». Den erfarne 32-åringen, som lenge har jobbet med voicing, innrømmer overfor Dagbladet at dette er hans første, store programlederstemme.

- Helt ærlig så vet jeg ikke hvordan de fant meg, man skal jo ha en veldig spesiell stemme for å gjøre slike jobber. Men jeg er veldig glad, dette er jo den første store programledervoicen jeg har gjort, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer