«Melodi Grand Prix»:

Dette er MGP-programlederne

Tre kjente profiler leder sangkonkurransen.

PROGRAMLEDERE: Kåre Magnus Bergh, Annika Momrak og Mikkel Niva leder MGP neste år. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
PROGRAMLEDERE: Kåre Magnus Bergh, Annika Momrak og Mikkel Niva leder MGP neste år. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg føler meg som en lillesøster som har fått lov til å snike seg med storesøsknene sine på en veldig kul fest. Det er en enorm ære, sier TV-profil Annika Momrak til NRK.

Hun skal neste år være programleder i Melodi Grand Prix på statskanalen. Momrak skal imidlertid ikke gjøre jobben alene, men får selskap av Mikkel Niva og Kåre Magnus Bergh.

VENNSKAP: Mikkel Niva er gjest hos «Kåss til kvelds» og der avslører han et hittil ukjent vennskap med Caroline Berg Eriksen. Video: TV2 Vis mer

Sistnevnte har ledet sendingen sju ganger tidligere, mens det for både Momrak og Niva blir første gang.

- Jeg er også utrolig heldig som får gjøre dette sammen med to av de dyktigste programlederne vi har her i landet, Kåre Magnus og Mikkel. De er helt herlige mennesker, så dette kommer til å bli en fest fra start til slutt, sier Momrak videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer