Isabelle Eriksen:

- Dette er mitt første forhold med ei jente

Avslører nye detaljer fra forholdet.

LYKKELIG FORELSKET: Isabelle Eriksen og Wiktoria Maria traff hverandre for ett år siden, men har lenge vært hemmelighetsfulle om forholdet. Foto: Privat
LYKKELIG FORELSKET: Isabelle Eriksen og Wiktoria Maria traff hverandre for ett år siden, men har lenge vært hemmelighetsfulle om forholdet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst avslørte influenser og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Isabelle Eriksen (25) at hun var forelsket og hadde fått seg kjæreste. Forholdet bekreftet hun da Dagbladet møtte henne på rød løper i Oslo.

I vår kunne Eriksen også fortelle at hun og kjæresten hadde blitt samboere, og etter å ha vært svært hemmelighetsfull i forbindelse med sin kjæres identitet viste hun sist måned endelig frem drømmedama.

Duoen ferierte da sammen i Kroatia, og på Instagram delte hun et bilde av seg selv og kjæresten, Wiktoria Maria (23).

- Ja, det er første bildet hun er ordentlig med på og er tagget på så det er stas! Så nå er hun jo ute av sekken, fortalte Eriksen til Dagbladet.

«Hot girl summer»

Nå letter TV-profilen ytterligere på sløret om forholdet. På YouTube-kanalen sin deler hun nemlig mandag historien om hvordan de møttes.

FORELSKET: Her bekrefter Isabelle Eriksen forholdet på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

Eriksen begynner med å fortelle at hun i fjor sommer hadde en litt «hot girl summer» og at hun først faktisk hadde sex med ei jente Wiktoria kjente.

Isabelle og Wiktoria traff hverandre første gang på Max burger hvor de spiste nattmat og håndhilste, og Eriksen innrømmer at hun tenkte «omg you're so handsome» da de presenterte seg.

Noen dager seinere endte de to opp på byen sammen etter en middag hos felles kjente. Seinere samme kveld dro de alle på byen og da røper Isabelle at det ble mye flørting mellom henne og 24-åringen.

Isabelle lagde også en snedig plan om å lure med seg Wiktoria alene hjem på nachspiel til henne.

- Så det startet jo egentlig med et one night stand, deler hun i videoen.

Elsker hverandre

Etter denne kvelden i fjor sommer snakket jentene sammen hver dag på snap chat, og kort tid etter begynte de også å henge sammen mye.

- Jeg ble bare mer og mer forelsket for hver dag som gikk, sier Isabelle, mens Wiktoria legger til at ting gikk litt fort mellom dem.

- Dette er mitt første forhold med ei jente, så jeg har jo kommet meg over på den siden av TikTok som er gay. Og der har jeg jo funnet ut at det tydeligvis er veldig vanlig å gå veldig fort frem i lesbiske forhold, forklarer TV-profilen om samboeren.

Avslutningsvis sier de begge to at de elsker hverandre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer