Gunilla Persson:

Dette er planen for å renvaske Gunilla Persson

- Jeg tar ikke politiets ord som sannheten. De har gått hardt ut mot Gunilla Persson.

UHELDIG: Advokaten til Gunilla Persson synes det er uheldig at politet har gått ut med sin versjon før Persson har fått uttalt seg om sin side saken om solbrillehendelsen som fant sted forrige lørdag. Foto: Expressen
UHELDIG: Advokaten til Gunilla Persson synes det er uheldig at politet har gått ut med sin versjon før Persson har fått uttalt seg om sin side saken om solbrillehendelsen som fant sted forrige lørdag. Foto: Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

21. juni skal den svenske «Hollywoodfruen» Gunilla Persson (59) framstilles for retten etter at hun ble pågrepet av politiet i Palm Beach i Florida for å ha stjålet et par eksklusive solbriller i en luksusbutikk.

Ifølge Persson har det hele vært en misforståelse, og sammen med hennes advokat, Michael Murphy, skal de nå forsøke å overbevise retten om at Persson er uskyldig.

- Jeg tar ikke politiets ord som sannheten, sier Murphy til Expressen lørdag.

Murphy mener politiet har gått hardt ut mot Persson, og at juryen og pressen må vente på å få høre Perssons side av saken før de gjør seg opp en mening om saken.

Ikke snakket om det

Persson, som er kjent fra tv-serien «Svenske Hollywoodfruer», skal ha blitt pågrepet tirsdag rundt 21.30 lokal tid, men etter å ha betalt en kausjon på 5000 dollar, altså omtrent 40 000 kroner, skal hun seinere samme natt ha blitt sluppet fra politiets varetekt.

Ifølge rapporten, som Expressen har fått tak i, skal 59-åringen angivelig ha satt et par solbriller av merket Chanel på hodet mens hun betalte for en håndveske, og deretter forlot butikken. Dette skal ha blitt fanget opp på et overvåkningskamera, og skal ha vært grunnen til at politiet ble kontaktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer