Lady Kitty Spencer levde skjult fra rampelyset hele barndommen:

Dette er prinsesse Dianas «ukjente» niese

27-åringen har bemerket seg som modell de siste åra.

BLE SKJERMET: 27 år gamle Lady Kitty Spencer bodde mesteparten av barndommen sin i Sør-Afrika, der «ingen» visste hvem hun var. Foto: NTB scanpix
BLE SKJERMET: 27 år gamle Lady Kitty Spencer bodde mesteparten av barndommen sin i Sør-Afrika, der «ingen» visste hvem hun var. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den siste tida har mange sperret opp øynene for den britiske modellen, Lady Kitty Spencer (27), etter at hun gikk på catwalken for designerduoen Dolce & Gabbana under moteuka i Milano.

Men det er ikke bare hennes slående skjønnhet som har sørget for all nysgjerrigheten rundt henne. For om man ikke er rojalist, er det nok ikke alle som vet at hun er niesen til avdøde prinsesse Diana - eldstedattera til Dianas bror, jarl Charles Spencer (53).

Lady Kitty Spencer var for øvrig kun seks år gammel da prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke i Paris siste dagen i august 1997.

Hun rakk derfor ikke å oppleve mange minner med tanta si, men de få minnene hun husker, holder hun kjært.

- Jeg var så ung da Diana døde. Det er bare noen få minner, men de er spesielle og fine. Jeg er så heldig som har de, har hun sagt i et lengre intervju med Vanity Fair.

Vokste opp utenfor rampelyset

I 1995 flyttet Kittys foreldre, Charles Spencer og Victoria Aitken (52), fra London til Cape Town i Sør-Afrika med henne og søsknene hennes, tvillingene Amelia (25) og Eliza (25) og broren Louis (23).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer