Kjendiser på Instagram:

Dette er stjernenes hemmelige Instagram-kontoer

Hørt om begrepet «Finsta»?

TO PROFILER: Supermodell Bella Hadid er bare en av kjendisene som har hemmelige Instagram-kontoer. Foto: NTB scanpix
TO PROFILER: Supermodell Bella Hadid er bare en av kjendisene som har hemmelige Instagram-kontoer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De fleste av verdens største stjerner kommer i kontakt med fansen sin gjennom sosiale medier. På den måten får fansen følge med på kjendisenes liv, og på sett og vis også ta del i hverdagen deres.

Mens noen har mer private profiler, er det mange som deler tilsynelatende alt med følgerne sine. Det viser seg riktignok at selv de ivrigste deler langt mer enn hva de fleste trolig er klar over.

Ifølge kjendisnettstedet Refinery29 er det flere kjendiser som har hemmelige profiler på Instagram, hvor de går under helt andre brukernavn. Profilene beskrives som «Finsta», kjendisers ukjente profiler hvor de deler «mer ekte og personlige bilder», ifølge People.

Alter ego

Blant dem er supermodell Bella Hadid (22) som har svimlende 24,9 millioner følgere på sin originale Instagram-profil. Ifølge Refinery29 har Hadid også en profil som heter «Rebekka Harajuku», en konto som etter bare åtte innlegg har nesten 21 000 følgere.

W Magazine skriver at modellens hittil ukjente profil styres av hennes alter ego, Rebekka Harajuku, en person hun blir når hun har på seg en kort, blond parykk. På profilen er det delt en rekke bilder av 22-åringen i Tokyo, riktignok fra 2018.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer