Dette er TikToks største stjerner

Flere av TikTok-stjernene får over en million følgere i døgnet og har på kort tid blitt kjent over hele verden.

STJERNER: Både Addison Rae, søstrene Charli og Dixie D'Amelio og Jacob Sartorius har flere titalls millioner følgere. Foto: NTB Scanpix
STJERNER: Både Addison Rae, søstrene Charli og Dixie D'Amelio og Jacob Sartorius har flere titalls millioner følgere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har appen TikTok vokst fram i rekordfart. Den var tidligere kjent under navnet Musical.ly, og flere og flere har kastet seg på trenden om å lage korte videoer med musikk, dans, imitasjoner og korte «vlogger».

Flere av landets kjendiser er aktive der, men det er ingen hemmelighet at mange av TikToks største stjerner holder til i USA.

Blant dem er 16 år gamle Charli D'Amelio, som blir omtalt som ikke annet enn «dronningen av TikTok» av New York Times. I skrivende stund har hun over 54 millioner følgere på appen, og kontoen hennes vokser med om lag en million i døgnet.

Hun har over 3,6 milliarder likerklikk på videoene sine, og det til tross for at 16-åringens karriere på TikTok ikke startet før i 2019. En helt spesiell video skulle imidlertid sette fart på sosiale medier-karrieren.

- For meg så var det faktisk én video som gikk viralt og som på mange måter startet det hele, sa Charli da hun gjestet «The Tonight Show» med Jimmy Fallon i mars.

- Det var en duett med en kvinne som heter «Move With Joy» som lager lette danser. Hun snakker og så kopierer man alt hun sier. Jeg lagde en duett med en av hennes videoer, og da jeg var på vei til dansetrening halvannen time hjemmefra, begynte likerklikkene å komme, fortsatte hun.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer