Donald Trump vant USA-valget 2016:

Dette er USAs nye førstefamilie

Nakenbilder, søksmål, modelloppdrag og popstjernedrømmer.

USAS NYE FØRSTEFAMILIE: Donald og Melania Trump flytter i januar inn i Det hvite hus. Det er usikkert om alle barna følger med, men én ting er sikkert - dette er landets nye førstefamilie. F.v.: Eric Trump og kona Lara Yunaska, Donald Trump og yngstesønnen Barron, kona Melania Trump, Donald Trump jr. og kona Vanessa Trump sammen med to av barna, Ivanka Trump og ektemannen Jared Kushner, og yngstedattera Tiffany Ariana Trump. Foto: NTB Scanpix 
USAS NYE FØRSTEFAMILIE: Donald og Melania Trump flytter i januar inn i Det hvite hus. Det er usikkert om alle barna følger med, men én ting er sikkert - dette er landets nye førstefamilie. F.v.: Eric Trump og kona Lara Yunaska, Donald Trump og yngstesønnen Barron, kona Melania Trump, Donald Trump jr. og kona Vanessa Trump sammen med to av barna, Ivanka Trump og ektemannen Jared Kushner, og yngstedattera Tiffany Ariana Trump. Foto: NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidlig onsdag morgen kom sjokkbekreftelsen på at Donald Trump (70) blir USAs 45. president, etter å ha vunnet valget i flere av de sentrale vippestatene.

Gjennom natta var det tett mellom Trump og demokratenes kandidat, Hillary Clinton (69), men det ble stadig klarere for dem som fulgte valget at USA ikke ville få sin første kvinnelige president.

70-åringen blir dermed verdens mektigste mann, og familien hans får tittelen USAs førstefamilie. Hans kone, Melania Trump (46), blir landets førstedame.

- Jeg elsker dere og jeg takker dere, og spesielt for at dere orket alle disse timene. Disse politikkgreiene er tøft og skummelt, sa den nybakte presidenten om familien sin fra scenen i sin takketale.

Dette er familien som skal erobre Det hvite hus i Washington D.C. på nyåret. 20. januar 2017 flytter Trump-familien inn.

Den nye presidenten er far til fem, tre sønner og to døtre, og ble nylig bestefar til sitt åttende barnebarn.

24 år yngre førstedame

Barna er et resultat av tre forskjellige ekteskap, der den ferske presidenten fortsatt er gift med sin tredje kone, Melania.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer