«Maskorama»:

Dette er vinneren av «Maskorama»

Zombien stakk av med seieren. Bak maska var det Bilal Saab som skjulte seg.

VINNEREN: Her avsløres vinneren og 2. plass i «Maskorama»-finalen 2022. Video: NRK. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norges største gjettelek, «Maskorama», har virkelig skapt store og små diskusjoner denne høsten, og det var knyttet stor spenning til hvem av de gjenværende figurene som skulle stikke av med seieren under kveldens finalesending.

I mangfoldige uker har nordmenn benket seg foran TV-skjermene for å forsøke å finne ut hvilke kjendiser som skjuler seg bak fabelaktige sangprestasjoner og spektakulære kostymer.

Seersuksessen har bydd på flere sjokkerende overraskelser denne sesongen, og det er ikke til å stikke under en stol at det har vært svært vanskelig å gjette riktig kjendis i årets sesong.

- Måtte lyve

Lørdag kveld var det endelig tid for å avsløre identiteten til de tre gjenværende deltakerne. Den første som måtte kaste maska var Rabagasten, som viste seg å være tidligere langrennsløper Øystein «Pølsa» Pettersen (39).

Dermed sto det mellom Ulven og Zombien, som måtte kjempe seg gjennom i en gullduell. Etter at seerstemmene var talt opp, ble det en gang for alle kjent hvem stakk av med seieren.

Til slutt var det Zombien som gikk seirende ut av konkurransen, og det var artisten Bilal Saab (23) som skjulte seg bak maska.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.