Vixen Awards:

Dette er Vixen-vinnerne

Flere influensere stakk av med priser.

ÅRETS INFLUENCER: Iselin Guttormsen ble «Årets influencer» under Vixen Awards 2021. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GAMLE LOGEN / OSLO (Dagbladet): Fredag kveld går den årlige Vixen Awards av stabelen. Utdelingen er en årlig prisutdeling som kårer landets beste influensere.

En rekke av av Norges største influensere har i den anledning tatt turen til Gamle Logen i Oslo, der spente fjes ventet spent på å se om de kunne ta turen hjemover med en Vixen-pris i hånda.

Forrige gang Vixen ble arrangert førte det til store overskrifter i norsk presse, da influenser Kristin Gjelsvik (35) gikk hardt ut mot bransjen, blant annet ved å lange ut mot Sophie Elise (26) i takketalen.

Se årets vinner nedenfor!

Årets influenser mote: Jenny Skavlan

- Herregud. Tusen hjertelig takk. Jeg har jo stått her et par ganger før. Beklager, det er fakta, spøkte Skavlan fra scenen, og fortsatte:

- Jeg føler jeg sier det samme absolutt hele tida rundt dette med klær og miljø, men det første unge mennesker begynner å bruke sine egne penger på er klær, sko, mote og sånne ting. Her har vi en unik mulighet til å skape gode forbrukere helt fra starten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.