«Sommerhytta»:

Dette får du ikke se på TV

Det er flere ting som skjuler seg i kulissene.

SER IKKE ALT: Ivrige TV-seere får med seg mye, men ikke alt. Foto: Espen Solli / TV 2
SER IKKE ALT: Ivrige TV-seere får med seg mye, men ikke alt. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets sesong av den populære TV 2-serien «Sommerhytta» har allerede rukket å engasjere seerne, og de fire deltakerparene har fått mye oppmerksomhet på hver sin kant.

Samtidig kjemper de om å bygge den fineste hytta i beste sendetid. I fjor var det far-og-datter-duoen Kurt og Veronica Rasmussen som stakk av med både seier og hytte.

I takt med at de flotte hyttene bygges - i år på Nes Strandhager - følger ivrige seere med uke etter uke, og hver minste lille detalj blir tilsynelatende fanget på kamera.

Det er imidlertid ikke alt vi får se på skjermen, eller alt vi vet om livet under innspillingen.

Dette spiser de

Dagbladet har vært i kontakt med alle av årets deltakerpar - Lina Heikkilä og Eldan Naftaly Nysveen, Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin, Lise Sakariassen og Lars Jørgensen, og Daria Klovholt og Marius Holst Sætre - som kan avsløre flere «hemmeligheter» fra kulissene.

Som seer får man se at deltakerne tar seg matpauser i ny og ne, riktignok med hammer i den ene hånda og limpistol i den andre - som seg hør og bør. Samtlige deltakerpar kan imidlertid avsløre overfor Dagbladet at det gikk med mer sukkerholdig mat enn det som kommer fram på skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer