Prins Harry og prins William:

Dette gikk galt

Prinsebrødrene var uatskillelige da de vokste opp. Forrige helg langet prins Harry ut mot familien i beste sendetid.

I TYKT OG TYNT: Harry og William har i mange år hatt et nært og godt forhold. Førstnevnte beskrev imidlertid et distansert brødreforhold i intervjuet med Oprah Winfrey. Foto: Carl De Souza / AFP / NTB
I TYKT OG TYNT: Harry og William har i mange år hatt et nært og godt forhold. Førstnevnte beskrev imidlertid et distansert brødreforhold i intervjuet med Oprah Winfrey. Foto: Carl De Souza / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Beskyldningene mot det britiske kongehuset kom som perler på en snor fra hertuginne Meghan (39) og prins Harrys (36) i deres flere timer lange samtale med Oprah Winfrey (67).

I intervjuet, som slo ned som ei bombe forrige helg, beskrev prinsen et kjølig forhold til sin bror prins William (38) og far prins Charles (72). Harry sa rett ut at han følte seg sviktet av sin egen far, da han og Meghan bestemte seg for å trekke seg fra sine kongelige plikter.

Det skal ha vært så ille at faren ikke svarte ham da han ringte, hevdet Harry i intervjuet. Den nåværende relasjonen til storebror prins William virket heller å være lunken, om vi tolker Harrys uttalelser riktig.

De to brødrene har stått sammen gjennom tykt og tynt siden de var barn, og mistet sin kjære mor Diana i den tragiske bilulykken i Paris i august 1997. I Oprah-intervjuet pekte prins Harry nettopp på at «de hadde gått gjennom et helvete sammen».

- Nå er forholdet vårt avstand, slo han fast overfor Winfrey - samtidig som han understreket at han fortsatt elsker sin to år eldre bror, tross for at de har gått hver sine veier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer