Ariana Richards:

Dette gjør barnestjerna i dag

Den tidligere «Jurassic Park»-stjerna gjorde comeback på rød løper.

DUKKET OPP: Den tidligere barnestjerna Ariana Richards dukket opp under filmpremiere. Foto: Amblin/Universal/Kobal/REX/NTB
DUKKET OPP: Den tidligere barnestjerna Ariana Richards dukket opp under filmpremiere. Foto: Amblin/Universal/Kobal/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hender at store stjerner forsvinner fra rampelyset - for så å dukke opp igjen på den røde løperen for et hyggelig gjensyn med verden.

Det skjedde også da Ariana Richards (42) gjorde comeback under en filmpremiere denne uka.

Som tolvåring ble hun kjent over hele verden for sin rolle som Lex i den originale «Jurassic Park»-filmen fra 1993.

Nå, hele 29 år seinere, viste hun seg på «Jurassic World: Dominion»-premieren i Los Angeles.

29 år etter

I den anledning har det også dukket opp helt nye bilder av den tidligere barnestjerna, som viser fansen hvordan hun ser ut i dag.

KAVALIER: «Jeg måtte ha med en flott mann når jeg kommer med dronningkostyme». Video: Rød Løper Vis mer

Selv om Richards ikke er med i den nyeste Jurassic-oppfølgeren, var hun altså til stede på rød løper i forbindelse med premieren og lot seg fotografere.

NÅTID: Slik ser Ariana Richards ut i dag. Du kan se flere bilder av Richards fra filmpremieren nederst i saken. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB
NÅTID: Slik ser Ariana Richards ut i dag. Du kan se flere bilder av Richards fra filmpremieren nederst i saken. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB Vis mer

Mistet faren

Richards var også å se på premieren til «Jurassic World: Fallen Kingdom» i 2018. Ifølge People jobber den tidligere skuespilleren i dag som maler.

Comebacket på den røde løperen skjer bare dager etter at Richards mistet faren sin.

Den triste nyheten delte hun på Instagram, der hun tenker tilbake på farens støtte under skuespillertida.

«Jeg kommer til å savne deg, pappa. Så veldig, veldig mye. Ingen kunne måle seg med deg», skrev hun til bildet av seg selv, faren og søstera.

Bildet er tatt på prisutdelinga «Youth Film Awards» i 1994. Der mottok hun en pris for innsatsen i den første «Jurassic Park»-filmen.

«Han pleide å være med meg på så mange eventer, uansett hvor opptatt han var».

Richards var 13 år under innspillingen av filmen. Hun har seinere hatt en gjesteopptreden i 1997-oppfølgeren «The Lost World».

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

Utelukker ikke filmrolle

Barnestjerna har i seinere tid reflektert over kjendistilværelsen. Under et intervju med Interview magazine i 2011, snakket hun om skuespillerjobben som gjorde henne verdenskjent.

- Det er en film som rørte så mange mennesker da den kom ut. Det var en av de tingene der jeg bare nøt erfaringen av å lage filmen, og alt som skjedde i ettertid. Hele kjøret, var en overraskelse, sa hun den gang, og la til:

- Jeg var ikke forberedt på faktumet at så mange mennesker skulle kjenne meg igjen hver dag.

Maleren fortalte at hun ikke kunne nyte lunsjen sin i fred uten at fans oppsøkte henne. Fremdeles legger hun merke til filmens popularitet.

KRYPTISK: Grunde Myhrer stilte opp på rød løper under premierefesten av «The Offer». Men han ble en smule kryptisk da vi konfronterte han om kjærlighetslivet. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

På spørsmål om hun kunne tenkt seg å vende tilbake til kinolerretet, svarer hun følgende:

- Folk spør meg: «La du fra deg skuespill eller bestemte du deg for å forlate bransjen?». Da forteller jeg dem at det handler ikke om å ta et valg. Skuespill er noe som alltid vil være i blodet mitt. Det er mer det at interessen min er visuell kunst og oljemalerier … hvis en virkelig interessant rolle kommer og finner meg, er jeg sikker på at jeg vil være gira på å gjøre det.

GAMMEL KJENNING: Ariana Richards tok seg også tid til å hilse på gamle Jurassic-kjenninger. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
GAMMEL KJENNING: Ariana Richards tok seg også tid til å hilse på gamle Jurassic-kjenninger. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
POSERTE: Hadde du kjent igjen «Jurassic Park»-stjerna? Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
POSERTE: Hadde du kjent igjen «Jurassic Park»-stjerna? Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer