De «glemte» Harry Potter-stjernene:

Dette gjør de nå

De var superstjerner da «Harry Potter» rulla over verdens kinolerreter gjennom ti år. Siden har flere forsvunnet fra rampelyset.

SATSA PÅ RAP-KARRIERE: Tom Felton, som spiller Draco Malfoy i «Harry Potter»-filmene, ønska seg en helt annen karriere etter filmene. Foto: Warnes Brothers/Everett Collection
SATSA PÅ RAP-KARRIERE: Tom Felton, som spiller Draco Malfoy i «Harry Potter»-filmene, ønska seg en helt annen karriere etter filmene. Foto: Warnes Brothers/Everett Collection Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor var det 20 år siden den første «Harry Potter»-boka nådde hyllene, og i 2021 er det også to årtier siden «Harry Potter og De Vises Stein» rullet over lerretet for første gang.

For mange har det også blitt en juletradisjon å dykke inn i magien på Hogwarts.

Gjennom 10 år kunne fansen glede seg over filmkarakterene, og flere av skuespillerne har gjort stor suksess i etterkant av filmserien - som Emma Watson (Hermione Granger), Daniel Radcliffe (Harry Potter) og Robert Pattinson (Cedric Diggory).

Flere av skuespillerne i universet var også kjent for offentligheten fra tidligere, som avdøde Alan Rickman (Severus Snape), Maggie Smith (Minerva McGonagall) og Ralph Fiennes (Voldemort).

Til tross for at de åtte filmene ble en gigasuksess, er det imidlertid noen av skuespillerne som har trukket seg tilbake, eller rett og slett blitt glemt.

Startet med birøkt

Den av gulltrioen som har holdt seg mest unna rampelyset de siste åra, er mannen bak Ron Weasley. Rupert Grint (31) har holdt seg til biroller, og har uttalt ved flere anledninger at han har slitt med berømmelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer