Aleksander With:

Dette gjør den tidligere «Idol»-vinneren nå

Forsvant fra rampelyset etter suksessen.

13 år skiller: Aleksander With kapret mange unge pikehjerter da han vant «Idol» i 2006. Nå er han forlovet seg - og har mange andre jern i ilden. Foto: NTB Scanpix / Privat
13 år skiller: Aleksander With kapret mange unge pikehjerter da han vant «Idol» i 2006. Nå er han forlovet seg - og har mange andre jern i ilden. Foto: NTB Scanpix / Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har gått over tretten år siden den trønderen Aleksander With (32) sang seg inn i mange nordmenns hjerter, gjennom sin deltakelse i den populære talentkonkurransen «Idol».

I tv-programmet kapret han førsteplassen, blant annet med en coverversjon av Seal-låten «Kiss From A Rose». I finalen sang 32-åringen også den egenkomponerte låten «A Little Too Perfect», som toppet de norske hitlistene samme år. Albumet han seinere slapp solgte over 11 000 eksemplarer.

Mange husker han også som en del av tospannet han utgjorde sammen med den daværende «Idol»-kjæresten Vivian Sørmeland (34), som deltok samme år. Hun kom på tredjeplass i konkurransen, før forholdet slo sprekker året etterpå, i 2007.

Nå - tretten år etter at «Idol»-finalen ble sendt i mai 2006 - har den joviale trønderen for lengst trukket seg unna rampelyset - og det har lenge vært stille fra 32-åringen.

With holder riktignok fortsatt på med musikk. Overfor Dagbladet forteller trønderen at han nå er i full gang med å ferdigstille sitt femte album.

- Det går veldig bra om dagen. Jeg er i sluttfasen av en lang skriveprosess, og så skal jeg bruke sommeren videre på å slappe av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer