«Farmen»:

Dette gjør han med premien

Søndag kveld vant Daniel Engeli Godø både hytte og bil.

VANT: Daniel Engeli Godø er vinneren av «Farmen 2021». Foto: TV 2
VANT: Daniel Engeli Godø er vinneren av «Farmen 2021». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Søndag kveld ble det endelig klart hvem som gikk av med seieren i årets «Farmen»-sesong. Etter elleve harde uker, var det til slutt Heidi Lereng (24), Tonje Frigstad (21) og Daniel Engeli Godø (30) som skulle kjempe om pallplassene.

Etter en intens semifinale, var det til slutt Lereng som måtte gi tapt i melkespann-konkurransen. Dermed var det duket for en kunnskapskonkurranse mellom Frigstad og Godø, der sistnevnte gikk av med seieren og ble vinneren av «Farmen 2021».

Som tidligere år, er det en relativt grei premie som venter vinneren - nemlig både hytte og bil.

Etter finalen møtte Dagbladet 30-åringen i hjembyen Ålesund, og benyttet muligheten til å høre hvilke planer han hadde med premiene.

SEIRET: Vinneren av «Farmen» 2021 er kåret etter en uhyre jevn finale. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- En drøm

- Det er jo helt fantastisk å vinne en hytte og en bil. For en drøm! Man kan jo til og med kjøre bilen til hytta, sier han henrykt.

Og seiersherren har allerede rukket å tenke på hvor i landet han vil ha sin nye hytte:

- Hytta skal nok settes opp enten på Sunnmøre eller på Sørlandet et sted, jeg har litt familie der nede, forklarer han.

Å være hytteeier i så ung alder er naturligvis stor stas for Godø. Spesielt siden han leier i kollektiv.

RØK UT: En veldig skuffet Heidi Lereng forteller om Farmen-exiten like før finalen. Reporter: Bjørn Ekker / Video: Celina Morken / Redigering: Anabelle Bruun Vis mer

- Jeg har jo ikke spart opp så mye midler og rukket å kjøpe leilighet ennå. Men jeg vant hytte og bil før jeg fylte 30. Jeg har bursdag 3. november og finalen var 3. oktober, så det er veldig gøy.

Finalen av «Farmen» ble for ordens skyld spilt inn drøye to måneder før den ble vist på TV.

Familiehytte

Flere tidligere «Farmen»-vinnere har endt opp med å selge hele eller deler av premien de vant. Erik Rotihaug (26), som vant i 2019 solgte både hytta og bilen. Vinneren fra 2018, Tonje Frøystad Garvik (32), valgte å selge bilen, men beholdt hytta. Fjorårets vinner, Per Gunvald Haugen (46), valgte å beholde hele premien.

UVENNER: Kjell Strand og Robert «NorwayRob» Scott er fortsatt ikke på talefot etter det som skjedde inne på «Farmen»-gården. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Godø er imidlertid klar i sin sak:

- Jeg skal beholde hytta, uten tvil.

Når Dagbladet møter vinneren, er også tvillingbroren hans, Nicolai, til stede. Han ser for seg at «Farmen»-hytta kan bli en familiehytte:

- Vi må vel få dra til nytte av den også? spør Nicolai, mens Daniel bekrefter:

- Selvfølgelig, du skal få et par med nøkler også.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

Unikt bånd

Som tvillinger flest har de et bånd seg i mellom som er vanskelig å beskrive for andre.

- Vi kan ikke beskrive det som at vi er bestevenner heller, for det er så spesielt. Jeg merket det så godt inne på «Torpet» og «Farmen», fordi jeg merket at han var med meg hele tida. At han hele veien følte det jeg følte, og at han skjønte hva jeg gikk gjennom. Jeg tror nesten man må være enegget tvilling for å få et sånt bånd, forteller Daniel.

TVILLIGER: Daniel og Nicolai Engeli Godø er eneggende tvillinger. Her sitter Daniel på ryggen til Nicolai. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TVILLIGER: Daniel og Nicolai Engeli Godø er eneggende tvillinger. Her sitter Daniel på ryggen til Nicolai. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Og så er det sånn at når jeg eller han opplever noe, vet den andre nøyaktig hva den andre føler i den situasjonen. Og det er det kuleste med å være enegget tvilling, for man vet akkurat hva som foregår i følelseslivet til den andre. Det er unikt, og noe jeg setter pris på. Når jeg forteller ham noe som er dypt og viktig for meg, skjønner han hva jeg mener og hva som foregår, sier Nicolai, før tvillingbror Daniel skyter inn:

- Ofte før den andre skjønner det selv.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad har hatt en pågående flørt inne på «Farmen». I en episode kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer