Stian Barsnes-Simonsen:

Dette gjør han nå

Stian Barsnes-Simonsen var i en årrekke å se på TV-skjermen i underholdningsprogram for barn og unge.

KJENT ANSIKT: Stian Barsnes-Simonsen var en del av manges oppvekst, da han var programleder for en rekke populære TV-programmer for unge. Her er han avbildet i 2005. Foto: Knut Falch / NTB
KJENT ANSIKT: Stian Barsnes-Simonsen var en del av manges oppvekst, da han var programleder for en rekke populære TV-programmer for unge. Her er han avbildet i 2005. Foto: Knut Falch / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stian Barsnes-Simonsen (41) er kanskje aller best kjent som programleder på NRK for programmer som «Amigo», «MGP Jr.» og «Melodi Grand Prix». Han dukket også opp som skuespiller i såpeoperaen «Hotel Cæsar» på TV 2.

Etter hvert forsvant han derimot fra TV-ruta, og det ble stille fra Barsnes-Simonsen - i hvert fall i tradisjonelle medier.

Storsuksess

Men selv om 41-åringen ikke er å se like ofte foran kamera, har han jobbet hardt bak. Siden sist han var programleder på TV har han nemlig arbeidet iherdig som kreativ leder i Nordic Screens, hvor han på plattformer som YouTube har levert det han selv har beskrevet som «verdibasert innhold for barn og unge».

Det er også spesielt ett annet prosjekt som har tatt opp tida hans de siste åra. En morsom idé som dukket opp i 2016, førte nemlig Barsnes-Simonsen til suksess.

Overfor Dagbladet forteller han om et ønske han hadde, som gikk ut på å gjøre politikk gøy for barn. Et tilfeldig sammentreff med Abid Raja (45) på vei for å hente sønnen fra turn, endte i et møte med Trine Skei Grande (51) og seinere Redd Barna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer