Mira Craig:

Dette gjør Mira Craig i dag

Strigråter når hun snakker om sitt nye prosjekt.

NYTT LIV: Mira Craig har, til enkeltes overraskelse, debutert som designer. Det er ikke de eneste prosjektene hun holder i om dagen. Foto: Ruben Pedersen / Dagbladet
NYTT LIV: Mira Craig har, til enkeltes overraskelse, debutert som designer. Det er ikke de eneste prosjektene hun holder i om dagen. Foto: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hey, dad. I'll call you back. The journalist just arrived, sier den gullkledde dama med amerikansk sørstatsaksent. Så legger hun på og smiler.

I en liten og midlertidig butikk, midt blant kafeer og luksusforhandlere i Hegdehaugsveien i Oslo, sitter hun på en stol. Fra gateplan er det helt umulig å gjette at klærne som står utstilt i vinduet, et antrekk i gull og et i sølv, er designet av en av 2000-tallets mest omtalte norske artister.

Amerikansk-norske Mira Craig (36) har nemlig gjort alt annet enn å gå under jorda. Samtidig som hun har laget klart et dobbeltalbum, hvis publiseringstidspunkt fortsatt ikke er bestemt ennå, har hun også drevet iherdig med design - og har nå lansert sin første kleskolleksjon.

Før kolleksjonen ble vist fram for første gang, på Grand Hotel, var det nok flere som så for seg at hun hadde laget samtlige ensembler med hjemmeheklede BH-er og drakter. Det faktiske resultatet er imidlertid noe helt annet.

- Lite overskudd

- Dette er en nyhet på verdensbasis. Det finnes ikke noe liknende, og alle som har vært innom her har blitt overrasket over å se hva jeg faktisk har drevet med de siste åra, flirer Craig - som er i usedvanlig godt humør denne desemberettermiddagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer