Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Sex og singelliv»:

Dette gjør «Sex og Singelliv»-kjekkasene i dag

Flere av de mannlige karakterene fikk sin første store rolle i kultserien, så hvor ble de egentlig av etterpå?

FORTSATTE SKUESPILLERKARRIEREN: Både Jason Lewis, John Corbett og Chris Noth fikk flere roller etter «Sex og singelliv.» Foto: NTB Scanpix
FORTSATTE SKUESPILLERKARRIEREN: Både Jason Lewis, John Corbett og Chris Noth fikk flere roller etter «Sex og singelliv.» Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Sex og singelliv» var en av de største fenomenene verden har sett. Til tross for at det er over 13 år siden siste episode av TV-serien om Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha ble sendt, lever historien om jentene i beste velgående den dag i dag.

Trolig var det nok venninnegjengen som var seernes trekkplaster inn i serien, men den hadde ikke vært det samme uten de mannlige karakterene.

Men hvor ble egentlig de kjekke mennene av?

Har ikke giftet seg

Det går fremdeles sport i å diskutere om Mr. Big var det riktige valget for seriens hovedperson, Carrie Bradshaw.

SKUFFET SEERNE: Fansen ville at Aidan og Carrie skulle ende opp sammen, men slik ble det ikke. Her er han derimot med sin ekte kjærlighet, Bo Derek. Foto: NTB Scanpix
SKUFFET SEERNE: Fansen ville at Aidan og Carrie skulle ende opp sammen, men slik ble det ikke. Her er han derimot med sin ekte kjærlighet, Bo Derek. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En rekke fans mener nemlig at Aidan Shaw, spilt av John Corbett (56), burde blitt Carries utkårede til slutt.

Etter at Corbett var ferdig i «Sex og singelliv», fikk han hovedrollen i TV-serien «Lucky.»

Siden har han spilt i filmene «Livet med Helen» fra 2004, «The Messengers» fra 2007, «Mitt Store Fete Greske Bryllup»-oppfølgeren i 2016 og naturligvis «Sex og Singelliv 2» der Aidan og Carrie blir gjenforent i Abu Dhabi.

Corbett har dessuten et par filmroller på tapetet i år, ifølge IMDb.com.

På privaten har han vært sammen med skuespillerkollegaen Bo Derek (60) i over 15 år.

I et intervju med «Today» i 2015, fortalte paret at de møttes første gang da en venn av Corbett, agent Norby Walters, skulle arrangere en date for ham til en Oscar-fest i 2002.

- Jeg sa: «Jeg dater ingen nå», og da sa han: «Jeg skal skaffe dge en date, Corbett!» Og så spleiset han meg med Bo. Jeg var veldig nervøs! røpet Corbett.

I 2016 sa han for øvrig til The Huffington Post at han verken er interessert i å gifte seg eller å få barn, i strake motsetning til karakteren han spilte i «Sex og singelliv.»

Vil ikke spille Mr. Big igjen

I den aller siste episoden av den legendariske serien, gjenforenes Carrie med av og på-kjæresten Mr. Big.

Skuespilleren bak, Chris Noth (62), blir muligens aldri kvitt stempelet fra TV-serien, men det har ikke hindret ham i å få flere roller - i tillegg til de mange film- og tv-rollene han hadde før han «ble» Mr. Big.

GODT GIFT: Chris Noth på «Sex And The City 2»-premieren i 2010 sammen med kona si, Tara Lynn. Foto: NTB scanpix
GODT GIFT: Chris Noth på «Sex And The City 2»-premieren i 2010 sammen med kona si, Tara Lynn. Foto: NTB scanpix Vis mer

I 2005, etter at «Sex og singelliv»-serien var avsluttet, gjorde han comeback i rollen som Mike Logan i tv-serien «Law & Order: Criminal Intent». Han spilte denne rollen første gang fra 1990 til 1995, i originalserien «Law & Order», ifølge IMDb.com.

Seinere har han spilt i tv-seriene «The Good Wife» (2009-2016), «Titanic: Blood and Steel» (2012), og nå sist «Tyrant».

I tillegg har han flere skuespillerprosjekter på trappene - men trolig vil han holde seg unna «Sex og singelliv»-universet.

Til fansens store fortvilelse sa han nylig til US Weekly at han ikke tror han vil returnere til rollen som Mr. Big.

- Jeg føler vi allerede har fortalt den historien. Jeg har ikke noe mer å si. Jeg vil fortelle andre historier, sa han til nettstedet.

Privat er Noth selvsagt gift med en helt annen enn fiktive Carrie Bradshaw. I 2004 begynte han å date Tara Lynn Wilson. De to giftet seg våren 2012, og har sønnen Orion Christopher Noth (9) sammen.

Fikk rolle i «Chicago Fire»

David Eigenberg (53) spilte Steve Brady, som fikk barn og giftet seg med karakteren Miranda.

Gonna live tweet tonight @davideigenberg please tune in for another exciting adventure #chicagofire

Et innlegg delt av David Eigenberg (@davideigenberg)

I virkeligheten er han gift med Chrysti og har to barn, Louie Steven (8) og Myrna Belle (3), ifølge OK! Magazine.

Etter «Sex og singelliv» hadde Eigenberg en rekke små roller i flere TV-serier.

I 2012 fikk han rollen som Christopher Herrman i populære «Chicago Fire», og i spin off-seriene «Chicago P.D.», «Chicago Justice» og «Chicago Med.» For øyeblikket spiller han inn dramathrilleren «The Pages».

Stort sett singel

«Absolut»-kjekkasen Smith Jerrod kapret hjertet til Samantha helt til den siste «Sex og singelliv»-filmen.

I virkeligheten heter han Jason Lewis (46), og skaper fremdeles overskrifter for å være like kjekk 13 år etterpå.

46-åringen ble i TV-bransjen, og spilte i blant annet «Charmed» i 2005, «Brothers & Sisters» i 2007, «House» i 2008 og «Texas, Midnight» i år.

Britiske ELLE skrev nylig om Lewis' rolle i «Texas, Midnight» der han ifølge bladet spiller en homofil engel kalt Joe.

Lewis fikk utvilsomt mange kvinnelige fans etter at han dukket opp i «Sex og singelliv», men det betyr ikke at han nødvendigvis har hatt hellet med seg i kjærlighetslivet.

I et intervju med The Daily Telegraph i 2014, innrømmet han nemlig at sivilstatusen hans stort sett ha vært «singel».

- For øyeblikket er jeg veldig singel. Jeg har en tendens til å forbli singel store deler av tida. Jeg har aldri vært en fyr som er i et forhold bare for å være det, sa Lewis den gang.

Slo seg til slutt til ro

Charlottes første ektemann, skotske Trey MacDougal, heter i virkeligheten Kyle MacLachlan (58). Selv om MacLachlan er født i USA, har han faktisk skotske aner selv.

Etter «Sex og singelliv» fikk han rollen i den populære TV-serien «Frustrerte fruer» der han spilte Orson Hodge i seks år.

I 2015 hadde han stemmen til Rileys far i Pixar-suksessen «Innsiden ut», samt en rolle i serien «Agents of S.H.I.E.L.D.»

Han har også hatt korte roller i «How I Met Your Mother» og «The Good Wife», og spiller en av hovedrollene i 2017-versjonen av «Twin Peaks» - der han returnerer for å spille sin ikoniske rolle som spesialagent Dale Cooper.

GIFT I 15 ÅR: Kyle MacLachlan og Desirée Gruber sammen i Cannes i mai. Foto: Jan Sauerwein/ REX /Shutterstock/ NTB scanpix
GIFT I 15 ÅR: Kyle MacLachlan og Desirée Gruber sammen i Cannes i mai. Foto: Jan Sauerwein/ REX /Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

I 2002 giftet han seg med Desirée Gruber, som han har sønnen Callum Lyon MacLachlan (9) med. Før han ble en gift familiefar, var han imidlertid i forhold med en rekke Hollywood-stjerner.

På 1980-tallet datet han sin «Blue Velvet»-motspiller Laura Dern (50), som han også spiller mot i den nye «Twin Peaks»-sesongen.

MacLachlan hadde også et forhold til «Twin Peaks»-kollegaen Lara Flynn Boyle (47) på starten av 1990-tallet, før han i flere år datet supermodell Linda Evangelista (52).

SNIKTITT: I 2017 kommer den lenge etterlengtede fortsettelsen på kultserien «Twin Peaks». Her er nyeste smakebit. Video: Showtime Vis mer

Tok kun tre roller etter serien

Karakteren Aleksandr Petrovsky er kanskje den mest «forhatte» karakteren i «Sex og singelliv», etter at han slo Carrie i ansiktet mot slutten av serien.

Aleksandr ble spilt av russiske Mikhail Barysjnikov (69), som etter seriens slutt kun har hatt tre roller.

Først i 2009 i filmen «Dancer», deretter en rolle i filmen «Jack Ryan: Shadow Recruit» i 2014 og i 2015 spilte han i HBO-serien «Doll & Em».

«THE RUSSIAN»: Mikhails karakter ble kalt for «The Russian» i serien, men ble fort upopulær blant seerne. Her er han avbildet i juni. Foto: AFP/ NTB Scanpix
«THE RUSSIAN»: Mikhails karakter ble kalt for «The Russian» i serien, men ble fort upopulær blant seerne. Her er han avbildet i juni. Foto: AFP/ NTB Scanpix Vis mer

Imidlertid er det som ballettdanser og koreograf Barysjnikov er aller mest kjent. Han har blant annet vært førstedanser ved New York City Ballet og American Ballet Theatre.

MED KONA: Mikhail Barysjnikov og Lisa Rinehart. Foto: AP / NTB scanpix
MED KONA: Mikhail Barysjnikov og Lisa Rinehart. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Han ble født i Latvias hovedstad Riga, som den gang var en del av Sovjetunionen, av russiske foreldre. Da han var på turné i Canada i 1974 med Mariinsky-balletten, søkte han om politisk asyl i Toronto og ble dermed en sovjetisk avhopper.

I 2006, et par år etter «Sex og singelliv»-avslutningen, giftet han seg med den tidligere ballerinaen Lisa Rinehart.

Paret hadde vært sammen i mange år før bryllupet sitt, og sammen har de barna Peter (28), Anna (25) og Sofia (23).

Fra før av har han datteren Aleksandra Lange Baryshnikov (35), som også er danser, koreograf og skuespiller, med den Oscar-vinnende filmstjerna Jessica Lange (68).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!