Stjernene fra «Skam»:

Dette gjør «Skam»-stjernene nå

En har giftet seg, flere er studenter, og en tredje har kapret hovedrollen i ny NRK-serie.

TIDA ETTER: Skuspillerne har gått ulike veier siden serien tok slutt for to år siden. Her var Iman Meskini, Josefine Pettersen, Lisa Teige, Ulrikke Falch og Ina Svenningdal samlet under Gullruten-utdelingen i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TIDA ETTER: Skuspillerne har gått ulike veier siden serien tok slutt for to år siden. Her var Iman Meskini, Josefine Pettersen, Lisa Teige, Ulrikke Falch og Ina Svenningdal samlet under Gullruten-utdelingen i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har gått to år siden siste episode av den svært populære ungdomsserien «Skam» ble sendt på TV. Serien ble raskt en favoritt hos publikum - unge som eldre - med sine fengslende historier om unge mennesker, ført i pennen av manusforfatter Julie Andem (37).

I serien fulgte TV-publikummet en gjeng gutter og jenter på den videregående skolen Hartvig Nissen i Oslo, og seerne ble presentert for en rekke temaer som religion, rus, homofili, spiseforstyrrelser og psykisk helse.

Serien har også slått an internasjonalt, og nylig ble det kjent at Frankrike fikk tillatelse til å lage en femte sesong av den populære ungdomsserien.

Seriens enorme popularitet gjorde også en rekke av skuespillerne til store kjendiser, og siden den spede starten i 2015 har navn som Ulrikke Falch (22), Herman Tømmeraas (22), Iman Meskini (22), Marlon Langeland (19) og flere andre blitt kjente fjes for det norske folk.

Giftet seg i hemmelighet

De har alle gått ulike veier etter den rørende avslutningen i fjerde og siste sesong i juni 2017.

Gjennom sine fire sesonger rullerte skuespillerne på hvem som hadde hovedrollen i hver sesong, og det var karakteren Sana, spilt av Iman Meskini (22), som fikk æren av å avslutte serien etter nesten to år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer