Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Justin og Hailey Bieber

Dette har aldri skjedd før

Justin Bieber klarte ikke å holde hendene unna kona Hailey på premiere mandag.

VISTE KJÆRLIGHET: Justin Bieber klarte ikke å holde hendene fra Hailey under premieren på dokumentaren hans «Justin Bieber: Seasons». Foto: NTB Scanpix
VISTE KJÆRLIGHET: Justin Bieber klarte ikke å holde hendene fra Hailey under premieren på dokumentaren hans «Justin Bieber: Seasons». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Superparet Justin Bieber (25) og Hailey Bieber (23) har lenge vært en stor «snakkis», og det er ikke til å legge skjul på at det har vært litt turbulent rundt paret og hans tidligere kjæreste, Selena Gomez (27).

Hailey skal blant annet ha uttrykt sin bekymring i fjor høst, da Selena slapp låten «Lose You To Love Me».

Spesiell bok

Det er ikke bare låten til Selena Gomez som har skapt oppmerksomhet i mediene den siste tida. Nylig publiserte Bieber et bilde på Instagrams historiefunksjon, der folk reagerte på én spesiell detalj. Blant flere gjenstander lå det nemlig ei bok om hvordan man forhindrer utroskap i ekteskapet.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

I ettertid har flere fans begynt å undre på om det går dårlig mellom ham og Hailey, eller om Justin bare leser boken fordi han synes den er artig eller interessant.

Nå ser det ut til at siste teori muligens stemmer, etter at ekteparet ble fotografert sammen under premieren på Justins nye dokumentar «Justin Bieber: Seasons».

Stråler sammen

I forbindelse med premieren på Justins nye dokumentar dukket «Sorry»-sangeren og kona opp på rød løper sammen - for aller første gang.

Det så heller ikke ut til at Justin klarte å holde hendene borte fra modellkona mens de poserte foran de oppmøtte fotografene.

Artikkelen fortsetter under bildene.

VISTE KJÆRLIGHET: Justin Bieber klarte ikke å holde hendene fra Hailey under premieren på dokumentaren hans «Justin Bieber: Seasons». Foto: NTB Scanpix
VISTE KJÆRLIGHET: Justin Bieber klarte ikke å holde hendene fra Hailey under premieren på dokumentaren hans «Justin Bieber: Seasons». Foto: NTB Scanpix Vis mer
KYSS, KLAPP OG KLEM: Ekteparet gjorde tilsynelatende sitt beste for å vise at de er lykkeligere enn noensinne på «Justin Bieber: Seasons»-premieren. Foto: NTB Scanpix
KYSS, KLAPP OG KLEM: Ekteparet gjorde tilsynelatende sitt beste for å vise at de er lykkeligere enn noensinne på «Justin Bieber: Seasons»-premieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
INTIMT: Justin Bieber og kona utvekslet kyss og andre kjærtegn foran de oppmøtte på premieren. Foto: NTB Scanpix
INTIMT: Justin Bieber og kona utvekslet kyss og andre kjærtegn foran de oppmøtte på premieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hailey dukket opp i en sexy, svart kjole, mens Justin kledde seg i et mer avslappet antrekk - hvit strikkegenser, caps og ei rosa bukse - som han stylet med et massivt halssmykke.

I dokumentaren til Justin får man et større innblikk i artistens liv, om alt fra bryllupslykke til personlige problemer gjennom tøffe perioder. Serien hadde premiere 27. januar, og omfatter de fire siste åra i artistens liv.

Se dette innlegget på Instagram

Love u tons bubz

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

I dokumentarserien kan man muligens forvente å få se mer av hvordan Justin takler sykdommen han nylig avslørte at han lider av - Lyme Borreliose , som er en lidelse som forsaker leddplager og hudforandringer.

I introen til dokumentarserien introduserer Justin seg selv:

- Jeg er en artist, og jeg produserer musikk. Jeg begynte å produsere musikk da jeg var veldig ung. Det hjalp meg å flykte fra ting jeg følte jeg slet med, eller som jeg slet med i den perioden, sier Justin blant annet.

KOK: Etter at en bruker på Twitter lastet opp denne filmen fra innspilling av «Carpool Karaoke» med programleder James Corden og Justin Bieber, har det kokt på nettet. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Barten MÅ bort

Da Justin og Hailey dukket opp på premierefesten, ble det klart at popstjerna fortsatt ikke har kvittet seg med sin nyeste «look» - en tynn bart.

Justin har opp gjennom årene prøvd ut mange «looks», der den mest kjente er bollesveisen fra da Justin slo ordentlig gjennom med låta «Baby». De senere årene har ikke alle Biebers frisyrer vekket like stor begeistring, men det har altså ikke hindret «What Do You Mean»-artisten fra å eksperimentere.

DEN GANG DA: En ung og uskyldig Justin Bieber med kanskje sin mest berømte sveis. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: En ung og uskyldig Justin Bieber med kanskje sin mest berømte sveis. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men nå er det altså ikke sveisen fansen reagerer på. For tida er det barten som står i fokus, og det er tydelig at ikke alle er like fornøyde med den.

Flere på Twitter ber nå den kanadiske sangeren om å finne fram både saks og barberhøvel.

- Jesus Kristus. Den barten MÅ BORT. VÆR SÅ SNILL, den er så stygg, skriver en.

En annen skriver:

- Jeg så nettopp et bilde av Justin med barten, dette er nok ikke hva gud så for seg.