Prins William og hertuginne Kate:

Dette har aldri skjedd før

Hertugparet overrasket i London.

OVERRASKET: Prins William og hertuginne Kate overrasket stort da de dukket opp på den røde løperen med sine tre barn. Foto: Aaron Chown/Pool/NTB
OVERRASKET: Prins William og hertuginne Kate overrasket stort da de dukket opp på den røde løperen med sine tre barn. Foto: Aaron Chown/Pool/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke sjelden man får se bilder av prins William (38) og hertuginne Kates (38) smårollinger. I ny og ne deler hertugparet både bilder og korte videosnutter av de små, og det er ingen tvil om at de sjarmerer.

De tre barna - prins George (7), prinsesse Charlotte (5) og prins Louis (2) har såvidt startet sitt kongelige liv, men vi har likevel fått følge dem siden de ble født og ble vist på trappa utenfor sykehuset bare timer seinere.

Det vi derimot aldri har fått se, er prinsebarna på den røde løperen. Men det fram til nå.

Overrasket

Fredag kveld tok nemlig hertugparet av Cambridge med seg de tre barna på den røde løperen i forbindelse med en pantomime-forestilling på London Palladium.

På vei opp den røde løperen holdt prins George og prinsesse Charlotte sin fars hånd, men ifølge People var den fem år gamle prinsessen selvsikker nok til å gi slipp på hånda. Prins Louis følte seg derimot tryggest i nærheten av mamma Kate.

Denne røde løperen markerer deres første offisielle kongelige opptreden som en familie på fem, ifølge magasinet.

Hendelsen har også blitt omtalt på hertugparets offisielle Instagram-konto, Kensington Royal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.