«Farmen» 2021:

Dette har aldri skjedd før

«Farmen» tar grep.

ENDRINGER: Gjør store endringer i forbindelse med «Farmen»-finaleinnspillinga. Foto: Espen Solli / TV2
ENDRINGER: Gjør store endringer i forbindelse med «Farmen»-finaleinnspillinga. Foto: Espen Solli / TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Farmen» har allerede rullet over skjermen i flere uker, men først søndag kveld skal vinneren kåres. Hvem som vinner konkurransen får man imidlertid ikke vite før det vises på skjermen seinere i år.

Vanligvis spilles den storslåtte finalen inn på «tinget» utendørs, hvor utslåtte deltakere returnerer til gården for å heie på finalistene. I år er det imidlertid første gang produksjonen har måttet ta skikkelig grep, og flytte hele finaleinnspillinga.

De siste dagene har det som kjent kommet massive mengder med nedbør flere steder i landet, og uværet ser ikke ut til å gi seg med det første. Det har skapt utfordringer for finalen.

- Ikke mulig å gjennomføre

Overfor Dagbladet forteller pressesjef i TV 2, Jan Petter Dahl, at det var meldt ekstremt mye vind og fare for svært sterke vinnkast i dag.

- Det ville vært umulig å gjennomføre finalen i dag under de forholdene. Det ville ikke latt seg gjøre verken praktisk produksjonsmessig, eller i forhold til velferden til deltakerne, som hadde måttet sitte stille i regn og vind mange timer i strekk, sier Dahl.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer