«Kompani Lauritzen»:

Dette har aldri skjedd før

Deltakeren tapte dimmekampen og var dermed ute av «Kompani Lauritzen». Så kom tvisten.

«KOMPANI LAURITZEN»: Lørdagens dimmekamp tok en overraskende vending. Reporter: Celina Morken. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nok ei uke med «Kompani Lauritzen» er over og lørdag kveld fikk TV-seerne følge deltakerne gjennom sesongens fjerde dimmekamp. Der skulle det konkurreres i logikk.

De to kompaniaspirantene som etter samtlige øvelser befant seg nederst på resultatlista, og dermed måtte ut i dimmekamp, var Tone Damli (33) og Marius Skjelbæk (31).

Det som sto mellom de to og en plass videre i kompaniet, var fem rekker med vedkubber, hvor konkurransen gikk ut på å ikke stå igjen med den siste vedkubben.

Etter to runder sto det 2 - 0 til Damli, og obersten, Dag Otto Lauritzen (65), erklærte at Skjelbæk var ute av «Kompani Lauritzen».

Men en av de andre deltakerne ville det imidlertid annerledes.

Ga vekk plassen

I forrige uke fikk seerne bli med da deltakerne skulle bekjempe såkalte «bober» i bobs hule. I kampens hete vred Dennis Siva Lie (28) kneet sitt, og røk dermed en stor del av menisken.

- Jeg prøvde å holde ut så lenge jeg kunne, men så måtte jeg stå over konkurranser og da var jeg litt sånn «jeg fortjener ikke å være her», innrømmer 28-åringen overfor Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer