Prinsesse Sofia:

Dette har aldri skjedd før

Prinsessen overrasket med spesiell detalj.

PÅ OPPDRAG: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia på jobb denne uken. Foto: SPA/Danapress/NTB
PÅ OPPDRAG: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia på jobb denne uken. Foto: SPA/Danapress/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den siste tida har svenske prinsesse Sofia (37) fått oppmerksomhet under en rekke arrangementer - seinest forrige uke da det var duket for gallamiddag på Stockholms slott.

Tidligere denne uka gjorde hun det også igjen, denne gang i forbindelse med «Catwalk live» i Avicii Arena i den svenske hovedstaden.

Prinsessen bar en kremhvit kjole for anledningen, men ifølge Svensk Damtidning er det Sofias sko som nå vekker oppsikt. Nettstedet skriver nemlig at hun sendte et hemmelig, kjærlig signal til ektemannen, prins Carl Philip (43).

Kjærtegn

Paret giftet seg i et storslått bryllup i Sverige i 2015, og nå, sju år seinere, har prinsessen funnet fram en helt spesiell detalj fra den store dagen.

Tirsdag bar hun nemlig skoene hun giftet seg i. Dette har, ifølge det svenske nettstedet, ikke skjedd tidligere.

- Mange kjøper seg spesielle sko til den store dagen, og ofte er de kanskje såpass «brudete» av seg at de kanskje bare egner seg til den ene dagen, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, og fortsetter:

- Prinsesse Sofia valgte derimot noen sko som like gjerne kan brukes til andre anledninger, og viser oss nå at både skoene og ekteskapet holder seg godt snart sju år etter det romantiske bryllupet sto.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer