Durek Verrett:

Dette har han fått kritikk for

Prinsesse Märtha Louises kjæreste har internasjonale stjerner på kundelista, men ikke alle er like overbevist.

- VANT TIL SKEPSIS: Prinsesse Märtha Louises (47) nye kjæreste, den selvproklamerte «sjamanen» Durek Verrett, har vært involvert i noen kontroversielle situasjoner. Foto: Daryl Henderson
- VANT TIL SKEPSIS: Prinsesse Märtha Louises (47) nye kjæreste, den selvproklamerte «sjamanen» Durek Verrett, har vært involvert i noen kontroversielle situasjoner. Foto: Daryl Henderson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag kveld kunne prinsesse Märtha Louise (47) avsløre at hun har funnet kjærligheten med den selvproklamerte «sjamanen» Durek Verrett (44).

Det siste døgnet har en rekke medier i både inn- og utland omtalt forholdet, der detaljer rundt amerikanerens liv og ikke minst virke har fått stor spalteplass. For selv om kundelista består av Hollywood-stjerner, der blant andre Gwyneth Paltrow sverger til hans påståtte «evner», har Verrett vært gjenstand for kritikk og kontrovers.

Selv beskriver Durek seg som en «spirituell guide» og en «begavet healer» på sin egen hjemmeside. Videre står det at han bruker «gammel åndelig visdom kombinert med tiår med dedikert studie og praksis for å bidra til å bringe suksess, lykke og helbredelse inn i folks liv».

- Penger er ikke viktig

De «spirituelle» øktene er derimot ikke gratis. Da Sunday Times møtte 44-åringen i London i 2017 opplyste avisa at møtene med Verrett koster 300 pund i timen, noe som tilsvarer om lag 3400 norske kroner etter dagens kurs. Kjendisklienter og verdensturneer til tross - penger er han ikke interessert i å snakke om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer