Adelén Rusillo Steen:

Dette har hun drevet med

Adelén Rusillo Steen fikk svært mye oppmerksomhet da hun vant «Skal vi danse» i 2015. Dette har hun gjort siden.

COMEBACK: Adelén gjorde comeback i «Skal vi danse», seks år etter at hun vant konkurransen. Dette bruker hun tida på nå. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er seks år siden artist Adelén Rusillo Steen (24) gikk til topps i «Skal vi danse». Av parketten gikk hun både med pokal og ny kjæreste.

Hun og proffdanser Benjamin Jayakoddy (26) fant nemlig lykken under danseeventyret, men i 2019 kom nyheten om at paret hadde gått hver til sitt.

Mens Jayakoddy har vært å se i «Skal vi danse» også de siste åra, har det vært forholdsvis stille fra Steen. I helga gjorde hun imidlertid comeback da hun danset sammen med Siri Avlesen-Østli (37) og Tarjei Svalastog (23).

Flyttet utenlands

Da Dagbladet møtte artisten etter dansen, var hun tydelig fornøyd med å være tilbake. Vi måtte naturligvis også spørre hvorfor hun har holdt en forholdsvis lav profil etter« Skal vi danse»-eventyret.

- Med yrket mitt kommer mye dans naturlig. Men jeg har ikke danset særlig mye ballroom-dans siden 2015, nei, sa hun lørdag kveld.

På spørsmål om hva hun har drevet med etter at «Skal vi danse»-stormen ga seg for seks år siden, svarte hun:

- Jeg har blitt ferdig med en bachelor og så har jeg fremdeles gitt ut musikk og jobbet med Sony. Og så har jeg bodd i Madrid, men måtte komme hjem igjen under pandemien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.