Adelén Rusillo Steen:

Dette har hun drevet med

Adelén Rusillo Steen fikk svært mye oppmerksomhet da hun vant «Skal vi danse» i 2015. Dette har hun gjort siden.

COMEBACK: Adelén gjorde comeback i «Skal vi danse», seks år etter at hun vant konkurransen. Dette bruker hun tida på nå. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er seks år siden artist Adelén Rusillo Steen (24) gikk til topps i «Skal vi danse». Av parketten gikk hun både med pokal og ny kjæreste.

Hun og proffdanser Benjamin Jayakoddy (26) fant nemlig lykken under danseeventyret, men i 2019 kom nyheten om at paret hadde gått hver til sitt.

Mens Jayakoddy har vært å se i «Skal vi danse» også de siste åra, har det vært forholdsvis stille fra Steen. I helga gjorde hun imidlertid comeback da hun danset sammen med Siri Avlesen-Østli (37) og Tarjei Svalastog (23).

Flyttet utenlands

Da Dagbladet møtte artisten etter dansen, var hun tydelig fornøyd med å være tilbake. Vi måtte naturligvis også spørre hvorfor hun har holdt en forholdsvis lav profil etter« Skal vi danse»-eventyret.

UTE AV DANSEN: Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy må legge danseskoene på hyllen for denne gang etter sin sjokkexit fra «Skal vi danse» Video: Henriette Eilertsen Vis mer

- Med yrket mitt kommer mye dans naturlig. Men jeg har ikke danset særlig mye ballroom-dans siden 2015, nei, sa hun lørdag kveld.

På spørsmål om hva hun har drevet med etter at «Skal vi danse»-stormen ga seg for seks år siden, svarte hun:

- Jeg har blitt ferdig med en bachelor og så har jeg fremdeles gitt ut musikk og jobbet med Sony. Og så har jeg bodd i Madrid, men måtte komme hjem igjen under pandemien.

- Så jeg har vært litt overalt, la hun til, og avslørte at hun har tatt en bachelorgrad i musikkproduksjon.

«SKAL VI DANSE»: Royane Harkati og Ole Thomas Hanser kysset på parketten forrige lørdag. Nå kommenterer de kysset. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Celina Morken Vis mer

Hemmelighetsfull om kjærlighetslivet

- Hva kan vi vente oss av deg framover?

- Mye ny musikk, definitivt. Vi har vært mye i studio under corona og skrevet ny musikk, svarte hun.

På spørsmål om hvordan det står til med kjærlighetslivet var hun imidlertid litt mer hemmelighetsfull.

- Det går fint, jeg har det fint med meg selv, absolutt, sa hun.

- Er det noen andre i livet ditt også?

- Det vil jeg gjerne holde privat, svarte hun lattermildt.

«SKAL VI DANSE»: Siri Avlesen-Østli forklarer hvorfor hun nå ikke bor sammen med mannen og barna. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Celina Morken Vis mer

Musikk om bruddet

For to år siden kunne Steen avsløre at låta «Somewhere We Can Talk» var hennes mest personlige fram til da. Samtidig kunne hun røpe at den handlet om bruddet med Jayakoddy.

- Da jeg skrev den, var det definitivt realiteten. Jeg tenkte: Er det virkelig slutt? Sånn tror jeg mange kjenner rundt et brudd. Det var merkelig å ikke bo sammen lenger og dele de rutinene vi hadde skapt, har hun fortalt til VG, samtidig som hun understreket at det var greit at det gikk som det gikk.

Heller ikke den gang ville hun røpe om det var en ny mann i livet sitt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer