Adelén Rusillo Steen:

Dette har hun drevet med

Adelén Rusillo Steen fikk svært mye oppmerksomhet da hun vant «Skal vi danse» i 2015. Dette har hun gjort siden.

COMEBACK: Adelén gjorde comeback i «Skal vi danse», seks år etter at hun vant konkurransen. Dette bruker hun tida på nå. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er seks år siden artist Adelén Rusillo Steen (24) gikk til topps i «Skal vi danse». Av parketten gikk hun både med pokal og ny kjæreste.

Hun og proffdanser Benjamin Jayakoddy (26) fant nemlig lykken under danseeventyret, men i 2019 kom nyheten om at paret hadde gått hver til sitt.

Mens Jayakoddy har vært å se i «Skal vi danse» også de siste åra, har det vært forholdsvis stille fra Steen. I helga gjorde hun imidlertid comeback da hun danset sammen med Siri Avlesen-Østli (37) og Tarjei Svalastog (23).

Flyttet utenlands

Da Dagbladet møtte artisten etter dansen, var hun tydelig fornøyd med å være tilbake. Vi måtte naturligvis også spørre hvorfor hun har holdt en forholdsvis lav profil etter« Skal vi danse»-eventyret.

- Med yrket mitt kommer mye dans naturlig. Men jeg har ikke danset særlig mye ballroom-dans siden 2015, nei, sa hun lørdag kveld.

På spørsmål om hva hun har drevet med etter at «Skal vi danse»-stormen ga seg for seks år siden, svarte hun:

- Jeg har blitt ferdig med en bachelor og så har jeg fremdeles gitt ut musikk og jobbet med Sony. Og så har jeg bodd i Madrid, men måtte komme hjem igjen under pandemien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer