Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Dette har ikke skjedd på 18 år

Stjerneparet viste seg på rød løper sammen for første gang på nesten to tiår.

GJENFORENT: Stjerneparet Jennifer Lopez og Ben Affleck har funnet kjærligheten igjen - 18 år etter at de brøt forlovelsen. Nå viser de seg sammen på rød løper igjen. Foto: Yara Nardi / Reuters / NTB
GJENFORENT: Stjerneparet Jennifer Lopez og Ben Affleck har funnet kjærligheten igjen - 18 år etter at de brøt forlovelsen. Nå viser de seg sammen på rød løper igjen. Foto: Yara Nardi / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at stjerneparet Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (48) møtte opp på rød løper sammen denne uka.

Det er nemlig hele 18 år siden sist de viste seg offentlig sammen på den måten.

Paret var den gang å anse som et av Hollywoods store «it-par», samtidig som blant andre Brad Pitt (57) og Jennifer Aniston (51). Pressen ga dem navnet «Bennifer», og de var stadig omtalt verden rundt.

I 2004 brast imidlertid lykken, og paret, som da hadde vært forlovet, gikk hver til sitt etter to år sammen. Nå har paret, som denne gangen har fått kallenavnet «Bennifer 2.0», endelig funnet tilbake til hverandre, og rød løper-gjenforeningen har nærmest satt fyr på nettet.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

«OK, dette er søtt»

Det var i anledning premieren for filmen «The Last Duel» i Italia at paret viste seg offentlig igjen, etter at det siden april i år har versert rykter om at de gamle flammene hadde funnet tilbake til hverandre.

Forholdet ble bekreftet i sommer, da Lopez delte et bilde av paret på Instagram.

LYKKELIGE: Paret strålte fra topp til tå under premieren. Foto: IPA / Pa Photos / NTB
LYKKELIGE: Paret strålte fra topp til tå under premieren. Foto: IPA / Pa Photos / NTB Vis mer

«Hele» verden har snakket om gjenforeningen i flere måneder, og man kan dermed trygt si at kvelden ble krona på verket for mange.

«OK, dette er søtt», skriver skuespiller Gwyneth Paltrow (48) til et innlegg der bilder av paret er delt.

18 ÅR: Det er nesten to tiår siden stjerneparet sist viste seg på rød løper sammen. Denne uka skjedde det igjen. Foto: Joel C Ryan / Invision / AP / NTB
18 ÅR: Det er nesten to tiår siden stjerneparet sist viste seg på rød løper sammen. Denne uka skjedde det igjen. Foto: Joel C Ryan / Invision / AP / NTB Vis mer

«Med all den syke og uventede dritten som har skjedd i verden de siste 18 månedene, er Bennifer-gjenforeningen kanskje det sykeste og mest uventede», skriver sosiale medier-profilen Thefatjewish.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

Delte kyssebilde

Det var etter Lopez' brudd med Alex Rodriguez (45) i våres at eksparet begynte å tilbringe mer tid sammen. De har blitt tatt på fersken i hete omfavnelser flere ganger, introdusert barna sine for hverandre og reist på ferier sammen.

Bekreftelsen på forholdet lot vente på seg, men i juli kom endelig det fansen hadde ventet på.

I anledning sin 52-årsdag delte nemlig artisten en rekke bilder på Instagram. Bursdagen ble feiret på glamorøst vist på en båt med blant andre Affleck.

Innlegget besto av fire bilder, hvorav de tre første var av jubilanten som strålte i bikini. Det siste bildet viste turtelduene som kysset.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer