Den spanske kongefamilien:

Dette har ikke skjedd på ti år

Deler nye, offisielle portretter.

FØRSTE GANG: Dette er det første, offisielle bildet tatt av hele den spanske kongefamilien. Foto: Estela de Castro / Casa de S.M. el Rey
FØRSTE GANG: Dette er det første, offisielle bildet tatt av hele den spanske kongefamilien. Foto: Estela de Castro / Casa de S.M. el Rey Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kongehus rundt om i Europa deler med jevne mellomrom bilder av familiemedlemmer i sosiale medier og på sine nettsider, og nylig har både den britiske kongefamilien og den svenske kronprinsessefamilien delt nye, offisielle familieportretter.

Nå følger det spanske kongehuset etter, og deler flere nye bilder.

Bildeserien består av portretter av kong Felipe (52) og dronning Letizia (47), både sammen og alene - i tillegg til at de har delt et bilde der de poserer med døtrene, prinsesse Leonor (14) og prinsesse Sofia (12).

Det har ikke skjedd på hele ti år.

Konge og dronning

Sist det ble delt offisielle portretter av Felipe og Letizia, var i 2010, da de fortsatt var kronprins og kronprinsesse. I 2014 overtok Felipe som konge, da faren, Juan Carlos (82), abdiserte etter 39 år på tronen.

Med andre ord var det på høy tid at det ble tatt nye bilder av paret, da de tross alt har hatt sine roller som konge og dronning i hele seks år nå.

Portrettene viser kongeparet både i gallaantrekk og sivil, tatt sammen og hver for seg. På det spanske kongehuset sine nettsider, står det at de nye bildene vil brukes i alle offisielle sammenhenger framover, og dermed erstatte bildene fra 2010.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer