Stjernenes ekte navn:

Dette heter stjernene egentlig

Den ene Hollywood-stjerna ante ikke om sitt opprinnelige navn før han var elleve år gammel.

VISSTE DU DETTE?: Flere av verdens største stjerner fant opp sine egne scenenavn før de slo gjennom. Blant dem finner vi Hollywood-stjerna Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix
VISSTE DU DETTE?: Flere av verdens største stjerner fant opp sine egne scenenavn før de slo gjennom. Blant dem finner vi Hollywood-stjerna Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hvis du er en av dem som trodde at du visste alt om verdens største kjendiser, er det fullt mulig du må tenke deg om igjen. Det du har kalt dem i alle år, er nemlig trolig ikke det de egentlig heter.

Mange stjerner bytter nemlig navn til noe annet, fordi fødenavnene deres ikke klinger like godt som erstatterne.

Flertallet av dem bestemte seg derfor tidlig å endre navnet sitt før de ble berømte - til fordel for mer interessante og unike såkalte scenenavn.

For eksempel ble Disney-stjerna Miley Cyrus (27) født Destiny Hope Cyrus, mens rapstjerna Nicki Minaj (37) ble født Onika Tanya Maraj.

Vi har derfor valgt å servere dere en god håndfull med kjente fjes som har gitt avkall på sine fødenavn - til fordel for et som forhåpentligvis kunne kickstarte karrieren.

Endret navn som tenåring

Først ut er selveste Brad Pitt (56). Det er ingen tvil om at Hollywood-stjernen har det gjort enorm suksess som skuespiller.

Han har en rekke filmer på CV-en, blant annet «Once Upon a Time in Hollywood», «Inglorious Basterds», «Fight Club», «Mr & Mrs. Smith» og «Twelve Years a Slave» - for å nevne noen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer