Dorthe Skappel:

Dette intervjuet angrer hun på

Dorthe Skappel har ledet «God Kveld Norge» i 25 år, men ser at ting er i forandring. Nå hylles hun i TV 2-serie.

OPERERT: Dorthe Skappel ligger på sykehuset etter at hun ble operert for gallestein. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Programleder Dorthe Skappel (58) har bydd på seg selv i over to tiår som det meget profilerte ansiktet til «God kveld Norge».

Både som kjendisreporter, og etterhvert også kjendis selv, har nordmenn blitt godt kjent TV 2-profilen. Fredag får man komme enda tettere innpå tv-personligheten.

Programmet «Dorthe Skappel - 25 år på skjermen» tar nemlig seerne med på programlederens fartstid i kanalen. Her er både høydepunktene og nederlagene representert.

Fikk ikke sagt unnskyld

Blant nederlagene er intervjuet Skappel gjorde med avdøde Jan Werner Danielsen. Skappel forteller at hun angrer på hvordan intervjuet ble klippet og laget.

- Alle var klar over at han sannsynligvis var homofil, ikke at det er noe galt i det, men han hadde aldri sagt det offentlig. Det var det med å jakte en nyhet, hvor vi skulle være de første han forteller at han er homofil til, forklarer hun i serien.

Danielsen døde som kjent av hjertesvikt i 2006. Etter hans død fortalte far Thor-Egil at sønnen likte både jenter og gutter, men aldri ville definere seg.

«Werners uavklarte seksuelle legning preget livet hans. Det var problematisk for ham. Han tok aldri noen endelig valg mellom kvinner og menn, rett og slett fordi han ikke kunne. Det var sannheten, som pressen hele tiden var på jakt etter. Han sa til oss at det ikke hadde noe med kjønn å gjøre, men at han ble forelsket i mennesker», skriver faren i boka, ifølge VG.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer