«Keeping up with the Kardashians»:

- Dette kan bare bli bra for reiselivet i Nord-Norge

Lokal reiselivsleder jubler for gratis norgesreklame etter Kim Kardashians nye adventsvideo.

FORFØRER: Kim Kardashian forfører kamera under nordlys i det som kan ligne et norsk landskap i luke 12 av julekalenderen til Love Magazine. Video: Love Magazine / YouTube Vis mer

(Dagbladet): Da tv-stjerna Kim Kardashian (36) denne uka dukket opp i den pikante «adventskalenderen» til Love Magazine, gikk internett av skaftet.

Nettstedet Mashable omtaler videoen som et «praktfullt comeback» og er full av lovord om Kardashians utseende i kalendervideoen, som er regissert av James Lima.

I videoen poserer «Keeping up with the Kardashians»-profilen blant annet foran en bakgrunn med nordlys.

Se videoen øverst i saken!

Hittil har den blitt sett over 1,8 millioner ganger av Kardashian-fans fra hele verden.

Jubler for gratis norgesreklame

Det får reiselivsleder i Visit Tromsø, Chris Hudson, til å juble.

GLEDER SEG OVER GRATIS NORGESREKLAME: Reiselivsleder i Visit Tromsø, Chris Hudson. Foto: Privat
GLEDER SEG OVER GRATIS NORGESREKLAME: Reiselivsleder i Visit Tromsø, Chris Hudson. Foto: Privat Vis mer

- Nordlyset betyr forskjellige ting for forskjellige folk, men alle er enige i at det er en magisk opplevelse. Det er et naturlig fenomen som flere og flere søker etter. At Hollywood promoterer det slik synes jeg bare er positivt.

- Egentlig så viser dette fram opplevelsen til et marked som vanligvis ikke er i fokus for markedsføring av nordlyset. I dette tilfellet er det de yngre.

Ønsker Kim velkommen til Tromsø

- Jeg vet ikke hva nordlyset betyr for godeste Kim Kardashian, men hun er hjertelig velkommen til Tromsø for å oppleve det på ekte når som helst. Vi skal ta henne godt imot!, sier Hudson til Dagbladet.

Reiselivslederen tror Kims adventsvideo kan ha gitt verdifull gratisreklame til reiselivet i Nord-Norge.

- At over 1,8 million folk har sett den og kanskje søker etter en ny reiseopplevelse, det kan bare bli bra for reiselivsnæringen i Nord-Norge.

TØFF TID: Kim Kardashian og Kanye West har hatt en tøff høst. I oktober ble hun utsatt for ran, mens han nylig var innlagt på sykehus. Foto: Scanpix
TØFF TID: Kim Kardashian og Kanye West har hatt en tøff høst. I oktober ble hun utsatt for ran, mens han nylig var innlagt på sykehus. Foto: Scanpix Vis mer

- Tromsø er en av de beste byene for å oppleve nordlyset fra september gjennom hele vinteren, og at det er i fokus med en Hollywood- superstjerne, det er bra.

Comeback i rampelyset?

Kim Kardashian har holdt en lav offentlig profil siden hun i oktober ble utsatt for et brutalt, væpnet ran under moteuka i Paris.

Men om hennes deltakelse i Love Magazine-kalenderen er et tegn på at hun er klar for å delta i rampelyset igjen, er foreløpig usikkert.

I starten av november lot hun seg avbilde på Instagram sammen med Cameron Sterling, den elste sønnen til Alton Sterling - som ble skutt av politimenn i juli.

Har forholdt seg taus

Ellers har Kardashian, som har to barn sammen med rapstjerna Kanye West (39), forsøkt å holde seg unna medienes søkelys.

Et par uker etter Paris-ranet avlyste hun bursdagsfeiringen sin, og de par siste månedene er det venner og familie som har styrt nettsiden hennes, Kimkardashianwest.com, for henne.

Sykehusinnleggelsen til ektemannen Kanye West, og de utallige medieoppslagene i kjølvannet av denne, har hun for øvrig avstått fra å kommentere.

Nylig avkreftet imidlertid den offisielle Twitter-kontoen til «Keeping Up With the Kardashians» ryktene om at Kardashian og West skal skilles.

INSPIRERT AV NORDLYSET: Kim Kardashian ser ut til å sette pris på nordlyset i sin nye adventsvideo for LOVE Magazine. Foto: Scanpix
INSPIRERT AV NORDLYSET: Kim Kardashian ser ut til å sette pris på nordlyset i sin nye adventsvideo for LOVE Magazine. Foto: Scanpix Vis mer