Taylor Swift og tallet 13:

Dette kryptiske tallet bruker Taylor Swift i alt hun gjør

Årsaken bak de «hemmelige» beskjedene. 

- LYKKETALL: Taylor Swift har i en årrekke brukt tallet 13 på både konserter, som en del av brukernavnet i sosiale medier, samt i andre sammenhenger. Det er det ifølge artisten en god grunn til. Foto: NTB Scanpix 
- LYKKETALL: Taylor Swift har i en årrekke brukt tallet 13 på både konserter, som en del av brukernavnet i sosiale medier, samt i andre sammenhenger. Det er det ifølge artisten en god grunn til. Foto: NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den mest ihuga fanskaren til superstjerna Taylor Swift (27) har trolig for lengst registrert at hun har en enorm fascinasjon for tallet 13.

I helga la Swift blant annet ut en hyllest til artisten Lorde på Instagram, hvor sistnevntes ferskeste låt var satt på pause etter 13 sekunder. Tilfeldig, vil nok noen påstå.

Likevel er tidligere hyllester til artister som Ed Sheeran, Kings of Leon, Rachel Platten og Børns konsekvent satt på pause også etter 13 sekunder.

Fansen påpeker stadig de «hemmelige» beskjedene i kommentarfeltet på stjernas mange innlegg. Likevel råder det forvirring blant andre.

- Veldig rart

I et intervju med MTV har Taylor Swift tidligere forklart hvorfor tallet 13 betyr så mye for henne, og årsaken til at hun blant annet alltid maler nummeret på hånda si før en konsert.

- Jeg maler tallet på hånda mi før hver enkelt konsert. 13 er lykketallet mitt av mange ulike grunner. Det er veldig rart, forklarte artisten.

Selv om tallet 13 som oftes assosieres med ulykke for folk flest, har det en stikk motsatt betydning for Swift.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer