Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren:

Dette reddet forholdet

- Ble som terapi for oss.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De fleste som følger familien Wahlgren-Ingrosso i den svenske tv-serien «Wahlgrens Värld», er trolig godt kjent med at det lett kan gå hett for seg. Verken Pernilla Wahlgren (51) eller barna hennes er redde for å si hva de mener, noe som ved flere anledninger har ført til en eksplosjon av høylytte krangler.

I tv-serien får man et innblikk i familiens hverdag, og får følge dem gjennom både opp- og nedturer. Det som også kommer fram på skjermen, er at Pernilla og dattera Bianca Ingrosso (24) ikke alltid har hatt det beste mor-datter-forholdet.

Da Dagbladet nylig møtte duoen i Stockholm, i forbindelse med lanseringen av seriens nyeste sesong, kunne de imidlertid fortelle at de i dag er svært gode venner.

Da avslørte de også hva som ble vendepunktet.

Terapi

- Jeg tror faktisk det var «Wahlgrens Värld» som endret det, helt sant, sier Bianca.

- Det blir som en slags terapi, hvor man ser seg selv utenifra. Til forskjell fra parterapi hvor man sitter og krangler foran en psykolog, satt vi nå foran tv-seerne og kranglet, skyter Pernilla inn.

Den 24 år gamle influenseren forteller at hun og mora har fått flere av de samme vennene de siste åra, og ikke minst at de har det morsommere sammen nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer