Kevin Federline om Britney Spears:

Dette sier Britneys eksmann

Britney Spears og Kevin Federline var gift fra 2004 til 2007. Nå bryter han tausheten om den siste tidas avsløringer.

STØTTER EKSKONA: Kevin Federline og Britney Spears hadde et svært offentlig forhold og er foreldre sammen til to gutter. Foto: Peter Brooker/REX/NTB
STØTTER EKSKONA: Kevin Federline og Britney Spears hadde et svært offentlig forhold og er foreldre sammen til to gutter. Foto: Peter Brooker/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ei knapp uke siden uttalte Britney Spears (39) seg for første gang om vergemålet under faren, Jamie Spears (68), i retten i Los Angeles.

De siste 13 åra har popstjerna ikke vært økonomisk uavhengig, og ellers i livet har hun knapt fått tatt egne valg. Hun har ikke hatt makt over egne eiendeler eller personlige beslutninger.

«Gråter hver dag»

Flere fans har ropt varsko på vegne av Spears i årevis, men først det siste året har vergemålet blitt tatt opp i retten.

I retten sist onsdag kom Spears med flere sjokkerende avsløringer.

- De som gjorde dette mot meg burde ikke få slippe unna. Jeg følte meg truet til å signere en avtale rundt dette vergemålet, fortalte hun blant annet.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i rett i natt. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

På et tidspunkt uttalte superstjerna også at «alle på den andre siden» fortjener fengsel.

- Jeg er traumatisert, deprimert og gråter hver dag, delte hun videre.

Fans og kjendiser har nå slått ring om henne, og flere har uttalt seg om saken både i pressen og sosiale medier.

Får støtte

Sistemann ut er Britneys eksmann, Kevin Federline (43), som hun var gift med fra 2004 til 2007. Sammen har de også sønnene Sean Preson (15) og Jayden James (14).

Via sin skilsmisseadvokat, Mark Vincent Kaplan, ønsker Federline ekskona ingenting annet enn godt, melder People tirsdag. Omtanken kommer spesielt med tanke på deres felles barn og samarbeidet rundt dem.

- Det beste vil være at deres mor er sunn og glad, for hvis det ikke er tilfellet, så gir det heller ikke en god ramme for samværet mellom dem, forteller Kaplan, ifølge nettstedet.

Han fortsetter:

REDD: Igjen er fansen til Britney Spears bekymret for stjerna etter ny video på Instagram. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Kevin respekterer absolutt Britney og ønsker henne alt det beste. For når hun har det bra, så har også barna det bra. Ungene elsker moren sin og han ønsker at de skal ha et sunt og sterkt forhold.

Videre reflekterer han over artistens sterke vitnemål i retten.

- Vergemålet har ikke vært bra for Britney og det er ikke i samsvar med hva hun ønsker. Jeg mener hun burde ha mulighet til å utfordre det. Og hvis det er det beste for henne, så støtter Kevin det.

«Mer makt til henne»

Da 39-åringen vitnet i retten snakket hun som nevnt om den manglende friheten hun har under vergemålet og at hun ønsker å få livet sitt tilbake. Kaplan sier til People at han mener det er til det beste at «stemmen hennes blir hørt».

- Hvis hun er sterk, sunn og ønsker kontroll over sitt eget liv - og det kan gjøres på en ansvarlig måte, så mer makt til henne.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i rett i natt. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

Advokaten sier likevel at det er viktig at retten forsikrer seg om at popstjerna er ok med tanke på hennes mentale helse. Britney selv avslørte nemlig at hun ble gitt litium.

Dette er et medikament som er vist å ha en stemningsstabiliserende virkning, og det brukes forebyggende ved mani og bipolar lidelse, ifølge NHI.no.

Kaplan mener at det er flott hvis hun ikke lenger trenger denne medisinen, men sier at alt må tas hensyn til hvis hun har tenkt å søke om utvidet omsorgsrett for barna i framtida.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer