«Sommerhytta»:

Dette sier de om framtida

«Sommerhytta»-paret mener forholdet har blitt sterkere av oppussingen. Nå håper Anna på frieri innen året er omme.

RING PÅ FINGEREN: Anna ser lyst på fremtiden sammen med Jone etter «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer
Publisert

Forholdet mellom Anna Rosenlund Skretteberg (23) og Jone Engemoen Hansen (27) har fått mye oppmerksomhet i årets sesong av «Sommerhytta» på TV 2.

Tidlig i sesongen mente flere i sosiale medier og i kommentarfeltene at 23-åringen behandlet kjæresten for hardt og at hun sjefer med han under innspillingen. I april snakket paret ut om kritikken i et intervju med Dagbladet, og da var de uenige i reaksjonene.

Det er ingen hemmelighet at oppussing kan være en skikkelig test for et parforhold, og i onsdagens episode forteller Skretteberg og Hansen mer om hvordan «Sommerhytta» har påvirket relasjonen deres.

Drømmer om barn

Skretteberg synes samarbeidet dem imellom har gått svært bra, noe hun tror er viktig for hvordan samlivet deres blir i åra framover. 23-åringen drømmer om barn og bryllup, noe hun ikke legger skjul på i onsdagens episode.

- Samarbeidet mellom meg og Jone har gått veldig bra, mye bedre enn hva noen av oss kunne sett for oss. Så dette må jo bare være positivt for forholdet vårt. Så nå blir det å gifte seg og lage barn og fortsette å leve sammen, sier hun med et stort smil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer