Halvor Bakke:

Dette sier han om framtida

Halvor Bakke slipper TV-kameraene inn.

BESTEVENNER: Halvor Bakke har alltid kompisen Julian Bjørnerem ved sin side. Her under premierefesten for TV-serien om Liv Ullmann. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
BESTEVENNER: Halvor Bakke har alltid kompisen Julian Bjørnerem ved sin side. Her under premierefesten for TV-serien om Liv Ullmann. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert

TV-profil, interiørekspert og designer Halvor Bakke (52) har gjennom en årrekke vært å se i oppussingsprogrammet «Eventyrlig oppussing».

Sammen med Gustav Brustad-Nilsen, Ole Rosén-Lystrup og Torkel Gjerset har han forvandlet gamle, slitte rønner til moderne og praktiske hytter og sommerhus.

Nå er han i tillegg aktuell med en ny TV-serie, og denne gangen viker fokuset vekk fra hamring og snekring, til fordel for Bakke og hans liv.

«Halvors eventyrlige verden» hadde premiere på Viaplay tidligere denne våren, og der får seerne blant annet bli med når han feirer 50 år, på et jobbsamarbeid med prinsesse Märtha Louise (52) og hyttekos med «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik (33) og Lene Sleperud (33).

- Det har vært nytt og spennende, men utrolig godt mottatt, stråler Bakke om sitt nye program.

- Det er veldig gøy å vise litt mer av hva som ligger bak, så vi har kost oss og er i gang med neste runde allerede. Det kommer mer, avslører han.

Når man tidligere har sett 52-åringen på skjermen, har det vært mens han har innredet og stylet diverse hytter. Å invitere TV-kameraene inn i privatlivet har han likevel ikke så store problemer med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer