«Senkveld»:

Dette sier han om «Senkveld»-slutten

Seerfavoritten skrotes etter 20 år på skjermen.

OVER OG UT: Helene Olafsen og Stian Blipp har ledet programmet siden 2018, men nå legges det ned. Foto: Helene Kjærgaard / TV 2

OVER OG UT: Helene Olafsen og Stian Blipp har ledet programmet siden 2018, men nå legges det ned. Foto: Helene Kjærgaard / TV 2

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag formiddag ble det kjent at TV 2-talkshowet «Senkveld» legges ned etter 20 år på skjermen. De siste åra har Stian Blipp (31) og Helene Olafsen (31) ledet det populære programmet. Siste program blir sendt fredag 21. mai, og det gjenstår derfor bare seks sendinger.

Programmets framtid har den siste tiden vært ganske uviss - etter at Blipp tidligere i år bekreftet at han skulle slutte som programleder og sette opp soloshow i Bergen.

Nå er det altså klart at «Senkveld» skrotes. Stian Blipp sier til Dagbladet at det var et utfall han har fryktet.

- Vi fikk vite det mellom ni og halv ti i morges. Det kommer jo overraskende på, men likevel var det et potensielt utfall som vi bakerst i hodet både var litt redd for og forventet, sier han.

- Har du tenkt at det går den veien?

- Jeg har ikke tenkt at det skulle gå den veien, men når jeg har tenkt tilbake på beslutningen om å slutte, så var det en av mange mine våkenetter at dette kunne skje, innrømmer han.

- Framskyndet prosessen

Blipp sier likevel at det er ei tid for alt, og tror at endrede medievaner muligens har ført til at talkshowets storhetstid er forbi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer