Gunilla og Erika Persson:

Dette sier hun om barnebarn

Den svenske kjendisdattera svarer på moras babyønske.

BABYSYK: Dattera til Gunilla reagerer på moras ønske om å bli mormor. Foto: Instagram / Gunilla Persson
BABYSYK: Dattera til Gunilla reagerer på moras ønske om å bli mormor. Foto: Instagram / Gunilla Persson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske mor-og-datter-duoen Gunilla (62) og Erika Persson (19) tok seerne med storm etter at de dukket opp i den populære realityserien «Svenske Hollywoodfruer».

Under coronapandemien har imidlertid realityseriens produksjon stanset opp grunnet de strengte restriksjonene for karantene, og Persson-familien har heller ikke tatt turen til hjemlandet på hele to år av samme grunn.

Gunilla Persson kunne likevel røpe at duoen skulle forlate Los Angeles og ta turen hjem til Sverige i august, men kunne nylig avsløre på Instagram at hjemturen har blitt utsatt til september.

I høst skal også dattera Erika begynne på høyere utdanning i solfylte California, der hun for øvrig kom inn på førstevalget sitt.

Overfor Hänt avslører nå 19-åringen hvordan framtidsplanene ser ut, og hva hun tenker om det å skaffe barn.

RASENDE - IGJEN: Gunilla Persson går igjen etter strupen på noen - denne gangen den svenske programlederen Gunde Svan. Video: TV4/Cmore Vis mer

- Vil ha barnebarn

I en alder av 40 ønsket Gunilla dattera Erika velkommen til verden, og på samme tid ble førstnevntes mor, Iris Persson (95), alvorlig syk.

Den svenske Hollywood-fruen har tidligere fortalt til nettstedet at hun oppfordrer tenåringsdattera til å få barn tidligere enn henne, slik at 62-åringen kan hjelpe Erika med barnets oppdragelse.

- Hva jeg vil og sier til henne med glimt i øyet, men jeg mener det også, er: skaff deg barn tidlig, sånn at jeg ikke blir en lastgammel mormor som ikke kan hjelpe deg. Det viktigste man har i livet, er foreldrene sine. Mamma hadde hjulpet meg med alt om jeg hadde fått Erika tidligere. Men jeg gjorde feilen og ventet for lenge, slik at mamma begynte å bli syk allerede da Erika ble født.

Nå røper Erika hva hun egentlig tenker om moras babyønsker.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

- Jeg vet ikke helt, altså, jeg kommer ikke til å skaffe barn ennå, det vil jeg ikke i det hele tatt. I nærmeste framtid er det virkelig ikke på min radar, jeg vil jo gå på skolen og gå videre med alt jeg vil gjøre, forteller hun, og legger til:

- Men jeg skjønner at hun vil ha barnebarn, hun savner jo å ha babyer rundt seg.

Flytter hjemmefra

Som tidligere nevnt skal 19-åringen snart forlate boet, og forlater dermed både mor og bestemor - som hun for øyeblikket bor sammen med.

Hun skal nemlig begynne på høyere utdanning i Claremont, California, og blir dermed boende én time unna familien sin.

BETATT: «Farmen Kjendis» er i gang igjen, og blant årets deltakere finner vi svenske Gunilla Persson. Hun finner tonen med flere av mennene. Reporter: Thea Hope. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

- Jeg kom inn på førstevalget mitt, Pitzer College. Det er cirka én time unna LA og det er et av flere ulike universiteter i samme område, forteller hun til Hänt.

Dattera har tidligere vekket oppsikt på både moras og sin egen Instagram-profil, der hun blant annet har mottatt kritikk for sine lettkledde bilder.

Her publiserer hun også kreative og fargerike innlegg - noe som også står i stil med skolevalget hennes. Hun forteller nemlig at Pitzer er en kul og liberal skole, der hun skal få gjøre alt hun brenner for.

Erikas høyeste prioritering er dermed først og fremst karrieren og muligheten til å få utløp for sin kreative side, til tross for moras sterke ønske om familieforøkelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer