Tiril Sjåstad Christiansen:

Dette sier hun om «Farmen»-framtida

«Farmen kjendis»-profilen kviet seg for å fortelle TV 2 om graviditeten. Nå fortsetter hun som programleder - med samboer og datter på slep.

LYKKELIGE FORELDRE: Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen ble foreldre til dattera Vega i november i fjor. Foto: Sondre Transeth
LYKKELIGE FORELDRE: Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen ble foreldre til dattera Vega i november i fjor. Foto: Sondre Transeth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere freestylekjører Tiril Sjåstad Christiansen (25) ledet seg nylig gjennom sin andre sesong av «Farmen kjendis», der det var Instagram-profil Lasse Matberg (35) som til slutt kunne juble aller høyest blant deltakerne.

For Christiansens del var innspillingen på Lundereid gård i Kragerø, som fant sted fra slutten av mai av i fjor, av det spesielle slaget. Hun var nemlig gravid under innspillingen, og i november i fjor kom lille Vega til verden.

Til Dagbladet har programlederen tidligere fortalt at selve fødselen var høydramatisk.

- Jeg tenkte: «Shit»

Nå, snart ett år etter at innspillingen startet, legger ikke programlederen skjul på at hun var nervøs da hun skulle informere kanalen at hun ventet barn.

- Jeg gruet meg til å fortelle at jeg var gravid, og det er litt trist at det er sånn. Tenk så mange kvinner der ute som har det på samme måte med tanke på jobb og karriere. Ikke minst i den bransjen her, som er ganske usikker. Det er fort gjort å bli byttet ut.

- Så du gruet deg til å fortelle at du var gravid?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer