«Grey's Anatomy»:

Dette sier hun om «Grey's»-comeback

Skuespiller Sandra Oh spilte i den populære sykehusserien i 222 episoder.

COMEBACK?: Sandra Oh ble raskt en favoritt blant fansen i rollen som Dr. Cristina Yang. Her med Patrick Dempsey i rollen som Dr. Derek Shepherd. Foto: Abc-Tv / Kobal / REX / NTB
COMEBACK?: Sandra Oh ble raskt en favoritt blant fansen i rollen som Dr. Cristina Yang. Her med Patrick Dempsey i rollen som Dr. Derek Shepherd. Foto: Abc-Tv / Kobal / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

OBS! Denne saken inneholder potensielle spoilere.

De aller fleste ivrige «Grey's Anatomy»-fans har en nøye gjennomtenkt ønskeliste over ting som skal skje videre i TV-serien, som nylig bekreftet at det kommer en 18. sesong.

Øverst på manges liste står karakteren Dr. Cristina Yang, som fansen har ønsket å se tilbake på skjermen helt siden hun forlot serien i 2014.

Sandra Oh (49), skuespilleren bak den strålende hjertekirurgen, har imidlertid holdt seg unna sykehusklærne de siste sju åra, og har i stedet gjort stor suksess med serier som «Killing Eve» og «American Crime».

Den nåværende sesongen av sykeshusserien har fokusert på den verdensomspennende pandemien, og Dr. Meredith Grey, spilt av Ellen Pompeo (51), har vært store deler av sesongen i koma grunnet smitte.

Dermed har også serieskaperne sett sitt snitt til å hente tilbake kjente og kjære legefjes, til stor glede for mange.

Etter en rekke spekulasjoner uttaler nå også Oh seg om et eventuelt gjensyn i TV-serien. Det gjør hun i podkasten «Asian Enough», gjengitt av Los Angeles Times.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer