«Grey's Anatomy»:

Dette sier hun om «Grey's»-comeback

Skuespiller Sandra Oh spilte i den populære sykehusserien i 222 episoder.

COMEBACK?: Sandra Oh ble raskt en favoritt blant fansen i rollen som Dr. Cristina Yang. Her med Patrick Dempsey i rollen som Dr. Derek Shepherd. Foto: Abc-Tv / Kobal / REX / NTB
COMEBACK?: Sandra Oh ble raskt en favoritt blant fansen i rollen som Dr. Cristina Yang. Her med Patrick Dempsey i rollen som Dr. Derek Shepherd. Foto: Abc-Tv / Kobal / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

OBS! Denne saken inneholder potensielle spoilere.

De aller fleste ivrige «Grey's Anatomy»-fans har en nøye gjennomtenkt ønskeliste over ting som skal skje videre i TV-serien, som nylig bekreftet at det kommer en 18. sesong.

Øverst på manges liste står karakteren Dr. Cristina Yang, som fansen har ønsket å se tilbake på skjermen helt siden hun forlot serien i 2014.

Sandra Oh (49), skuespilleren bak den strålende hjertekirurgen, har imidlertid holdt seg unna sykehusklærne de siste sju åra, og har i stedet gjort stor suksess med serier som «Killing Eve» og «American Crime».

Den nåværende sesongen av sykeshusserien har fokusert på den verdensomspennende pandemien, og Dr. Meredith Grey, spilt av Ellen Pompeo (51), har vært store deler av sesongen i koma grunnet smitte.

Dermed har også serieskaperne sett sitt snitt til å hente tilbake kjente og kjære legefjes, til stor glede for mange.

Etter en rekke spekulasjoner uttaler nå også Oh seg om et eventuelt gjensyn i TV-serien. Det gjør hun i podkasten «Asian Enough», gjengitt av Los Angeles Times.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer