Vida Lill Gausemel Berge:

Dette sier hun om nakenstuntet

Vida Lill Berge vant «Paradise Hotel» i 2012 og markerte seg godt på skjermen. Hun er imidlertid ikke sikker på hva kjæresten hadde syntes hvis hun løp naken på tv i dag.

TV-PROFIL: Vida Lill Gausemel Berge har vært med på flere realityserier. Sist ut TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz
TV-PROFIL: Vida Lill Gausemel Berge har vært med på flere realityserier. Sist ut TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag var det over og ut for tv-profil Vida Lill Gausemel Berge (31), som sammen med Faten Mahdi Al-Hussaini (27) og Edward Schultheiss (44) var de første som måtte forlate årets sesong av «Kompani Lauritzen» på TV 2.

- Jeg sleit litt med å ha trua på meg selv. Jeg gjorde det ræva i noen øvelser. Det var vanskelig å omstille seg og få til ting, så jeg snakket dårlig om meg selv og følte jeg ikke fikk til noe som helst. Så den største utfordringen var nok mitt eget hode, sa Berge til Dagbladet etter exiten.

Vida Lill Gausemel Berge er for de fleste kjent som tidligere «Paradise Hotel»-vinner og radioprofil. For tida er den norske vinteren byttet ut med hvite sandstrender i Mexico i forbindelse med nettopp «Paradise»-innspilling.

Berge er riktignok ikke deltaker, men jobber i produksjonen under innspillinga.

Ble samboere

Privat er hun samboer med kjæresten Bendik, som hun tidligere har hatt et avstandsforhold med i flere år da han studerte i den danske hovedstaden.

- Samboerskapet går bra foreløpig, altså. Nå har vi gjort det sånn at hvis det blir for intenst på dagen, så har jeg sofaen og så har vi ordnet gjesterommet til et «gaming»-rom, så da bare splittes vi, forteller hun, og legger til at løsningen funker for dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer