Hannah Brown:

Dette sier hun om trippeldrapet

- Jeg var vettskremt.

TRAGEDIE: Hannah Brown deler om den tragiske hendelsen som fortsatt preger henne. Skjermdump: Instagram / privat
TRAGEDIE: Hannah Brown deler om den tragiske hendelsen som fortsatt preger henne. Skjermdump: Instagram / privat Vis mer
Publisert

For omtrent to år siden var TV-profil Hannah Brown (26) årets ungkarskvinne i den 15. sesongen av den amerikanske versjonen av «The Bachelorette».

Oppveksten til 26-åringen har imidlertid vært alt annet enn rosenrødt. Og nå deler hun en svært personlig hendelse fra da hun var seks år gammel.

Det gjør hun i sin nye bok «God Bless This Mess».

LUKTER DRAMA: «Ex on the Beach - Peak of Love» har nettopp startet i Sverige, der kjente «Ex on the Beach»-ekser skal finne kjærligheten hver for seg, under samme tak. Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

Drepte familien

Det var nok flere fans som hadde gledet seg til å få utlevert nye detaljer om hennes erfaring fra «Bachelor Nation». Men ifølge E! News' eksklusive utdrag fra boken, kommer det imidlertid fram at fansen kan forvente seg mer enn det.

Hannah mimrer som nevnt tilbake til et øyeblikk hun aldri vil glemme. Hun var seks år og gjorde seg klar til å opptre på en dansekonsert. Men plutselig ga faren hennes beskjed om at han ikke kunne komme å se henne opptre likevel.

Og kort tid senere fikk hun beskjed om at tanten LeeLee og søskenbarna Robin og Trent, som var seks og fire år, hadde blitt drept i sitt eget hjem.

HELE HISTORIEN: I ABC-programmet «20/20» fortelles hele historien om drapsdømte Robert Bierenbaum og hans avdøde kone Gail Katz. Progrmamet kan strømmes på Hulu fra 23. oktober. Video: ABC/«20/20» Vis mer

«Da mamma fortalte oss at noen hadde vært inne i huset deres og skadet dem, skremte det meg og jeg fikk vondt i hjertet. Jeg kjente ikke til hele historien og alle detaljene før et par år senere. Men det å komme nær noe så forferdelig og så skremmende, var et vendepunkt for meg», skriver hun i boken, ifølge kjendisnettstedet.

I ettertid ble det vanskelig for Hannah å forstå hva som faktisk hadde skjedd. Den tragiske hendelsen forandret alt, og nå hadde hun plutselig ikke en vanlig barndom lenger, skriver hun videre i boken.

HOLMENKOLLENDRAPET: Da Maria Iranzo var fire år gammel, så hun moren sin bli drept. Fredag snakker hun om hvordan det har preget livet hennes, Video: NRK Vis mer

Kjempet mot tårene

Det kom som et sjokk både for henne og familien da de fikk den hjerteskjærende beskjeden. I boken ser «Bachelorette»-stjerna også for seg hvordan det må ha vært for mora hennes.

«Jeg kunne kjenne at kroppen hennes skalv mens hun prøvde sitt beste for å kjempe mot tårene. Jeg var vettskremt», skriver Hannah i boken om da moren ga henne dødsbudskapet.

Ifølge Hannah ville ikke mora svare på de utallige spørsmålene hun hadde om hendelsen, men forklarte til slutt etter beste evne:

MODENA: Amanda Knox er tilbake i Italia for første gang siden hun ble frikjent for drapet på sin venninne, Meredith Kercher. Video: CNN. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen, Dagbladet TV Vis mer

«En slem mann kom til huset deres og skadet dem. Gud ville ikke at de skulle ha det vondt lenger, så de dro til himmelen hvor de ikke kunne føle det», skal mora ha sagt.

Det var ikke før Hannah bikket tyveårene at hun tok tak i sorgen og startet å gå til en terapeut. Før dei tid avslører hun at det var få personer som faktisk visste hva hun hadde vært gjennom.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer