Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Dette skal babyen hete

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia fikk sin tredje sønn.

TREBARNSFORELDRE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip giftet seg i 2015. Fredag formiddag fikk de sin tredje sønn sammen. Foto: Willi Schneider / REX / Shutterstock / NTB
TREBARNSFORELDRE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip giftet seg i 2015. Fredag formiddag fikk de sin tredje sønn sammen. Foto: Willi Schneider / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ettermiddag kunne det svenske prinseparet, prins Carl Philip (41) og prinsesse Sofia (36), dele den hyggelige nyheten om at de hadde blitt foreldre for tredje gang, til en liten gutt.

- Vi er så glade og takknemlige over å få ønske vår tredje sønn velkommen i familien. Denne dagen har både vi og storebrødrene hans lengtet etter. Nå ser vi fram til å få lære og kjenne vårt nye familiemedlem, sa prinsen etter å ha fått sin tredje sønn med kona.

Den nyfødte gutten veier 3220 gram og er 49 centimeter lang, men da nyheten om at han hadde kommet til verden ble kjent fredag, ble verken bilde eller navn delt.

Men nå er endelig ventetida over. Prinseparets tredje sønn skal nemlig hete prins Julian Herbert Folke, hertug av Halland.

Det avslører kongen på Slottet søndag. Seinere i dag er det ventet en gudstjeneste for å feire fødselen av den lille gutten.

- Kaos

Fra tidligere har de sønnene Alexander og Gabriel, som kom til verden i henholdsvis 2016 og 2017.

I et intervju med bladet Kupé har prins Carl Philip og prinsesse Sofia tidligere åpnet seg om livet med små barn. De den gang nybakte tobarnsforeldrene kunne melde om en kaotisk periode på Villa Solbacken, der de flyttet inn i desember 2017, og la ikke skjul på at hverdagen var preget av våkenetter og bleieskift.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer