«Farmen» 2020:

Dette skal han gjøre med «Farmen»-premien

Med både hytte og bil går Per Gunvald Haugen en spennende tid i møte. Nå avslører han hva han skal gjøre med den store premien.

«FARMEN»: Per Gunvald Haugen er den første utfordreren som vinner «Farmen». Det gjør ham historisk. Video: TV 2 / Ingebjørg Iversen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Man skulle kanskje ikke tro at det kunne skrives ny historie i «Farmen»-universet, men jaggu sa jeg smør. I sekundet fyrverkeriet gikk til værs skjedde nettopp det - aldri før har en utfordrer stukket av med seieren.

Per Gunvald Haugen kom inn i konkurransen i uke fem sammen med to andre konkurrenter. Etter en intens finale, faktisk et rimelig intenst opphold, er han nå eier av både hytte og bil. Den nye tittelen som «Farmen»-vinner bærer han med den største stolthet.

- Dette har vært en utrolig reise og et kick uten like, forteller den ferske vinneren når Dagbladet møter han, og beskriver det hele som vanvittig.

- Jeg får mer puls og blir mer gira nå enn da jeg sto der i finalen. Det er vanvittig å lage historie - helt rått. Jeg er et konkurransemenneske og etterhvert gikk det en «f» i meg, da jeg innså at jeg hadde en sjanse til å vinne. Jeg gikk all in. Et vanvittig stort øyeblikk, fortsetter han.

Se vinnerøyeblikket øverst i saken!

- Fortjent

I løpet av sesongen har det vært mange meninger om det er fortjent å vinne som utfordrer, eller hvis du ikke har vært storbonde, vært i tvekamp og lignende. Selv er ikke sørlendingen i tvil - til tross for at det ikke ble elleve uker på gården.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer